Μενού Κλείσιμο

Φεστιβάλ Πάρκου | Ποικίλες δράσεις και πλούσιο πρόγραμμα καθημερινά!

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Φεστιβάλ Πάρκου ενημερώνονται σήμερα, από στελέχη του Δήμου για το έργο «Ανάπλασης κέντρου πόλης Κατερίνης», καθώς και για το νέο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Bauhaus. Η agenda έχει επίσης, Διαδραστική θεατρική παράσταση «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», από το θέατρο Commedia και Ζωντανή Ζωγραφική, από τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών Πιερίας.

Επιπλέον, μία ακόμα δημιουργική ημέρα για το πρόγραμμα «Πόλεις φιλικές προς τα παιδιά» και εκπαιδευτικό παιχνίδι μνήμης για τα δικαιώματα του παιδιού (Unicef). Τέλος, Οδική ασφάλεια, εκπαιδευτικές δράσεις από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Η μουσική παίζει…..δυνατά κάθε βράδυ στη Μουσική Σκηνή του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου! Ένα μελωδικό ταξίδι με «όχημα» την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης σε δημοφιλή, αγαπημένα ακούσματα από το ξένο ρεπερτόριο απόλαυσαν χτες το βράδυ οι πολυάριθμοι επισκέπτες.

Τέλος, η κόκκινη κλωστή ξετυλίγεται περίτεχνα και το πάρκο γεμίζει παραμυθοδράσειςαπό το “μαγικό λυχνάρι της Νεφέλης” με τη Σοφία Χαραλαμπίδου. Ένα αφηγηματικό ταξίδι σε παραμύθια, μύθους και λογοτεχνικές ιστορίες που οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του Φεστιβάλ Πάρκου απολαμβάνουν πραγματικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ