Μενού Κλείσιμο

Εποικοδομητική συνεργασία για το… «αύριο»

Συνεχίζεται ο κύκλος επαφών του ΟΡΦΕΟ με θεσμικούς φορείς

Συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών με θεσμικούς φορείς και με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος, η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), συναντήθηκε με την καθηγήτρια ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δραστήριο μέλος σημαντικών συλλόγων, Έφη Μπάσδρα.

Η κ. Μπάσδρα με την ιδιότητα του μέλους της επιτροπής δημοσίων και διεθνών σχέσεων του ΟΡ.ΦΕ.Ο., προετοίμασε και εισηγήθηκε σειρά προτάσεων με απώτερο σκοπό την ευρύτερη και πλουραλιστική καταξίωση του Φεστιβάλ Ολύμπου σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γρηγόρης Παπαχρήστος, παρουσίασε το περίγραμμα των τελευταίων δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ Ολύμπου, καθώς και τον προγραμματισμό αλλά και τις προοπτικές του σημαντικού πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας και όχι μόνο.
Μεταξύ των όσων συζητήθηκαν, οι επαφές με την τιμώμενη χώρα του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 που είναι η Τσεχία, η παρουσίαση της ταυτότητας και των πρωτοβουλιών του Φεστιβάλ σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα της παλαιάς Βουλής στην Αθήνα, το πολιτιστικό «άνοιγμα» στις χώρες, Ισραήλ, Κίνα, Η.Π.Α., η ανάδειξη της ιστορικής και αρχαιολογικής υφής του Νομού Πιερίας, η αξιοποίηση των συγκριτικών δεδομένων του Ολύμπου, κ.ά.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, κατέθεσαν επίσης τις απόψεις τους τα διοικητικά μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο., Νικόλαος Πασχαλούδης-γενικός γραμματέας, Γεώργιος Σαμαλής-ταμίας και Ζαφείρω Κουσιοπούλου, Χάιδω Παπαχατζή, Περικλής Χατζηγιάννης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ