Μενού Κλείσιμο

Εντυπωσιάζουν σε ποιότητα οι Hosted Buyers

GREEK TOURISM EXPO 2017

Χωρίς προηγούμενο οι συμμετοχές και η δυναμική τους από χώρες που η Ελλάδα θέλει να προσελκύσει περισσότερο τουρισμό

Με πυρετώδεις ρυθμούς κινείται η GREEK TOURISM EXPO 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ειδικά όσον αφορά στους Hosted Buyers, που θα είναι περίπου 150 από 40 χώρες, ανάμεσά τους και νέες αγορές για την Ελλάδα, η διαδικασία βρίσκεται στην κορύφωσή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει διεθνή «τρανταχτά» ονόματα από: Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδά, Τσεχία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ιράν, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λίβανο, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Νότιο Κορέα, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Αγγλία, Η.Π.Α. και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μάλιστα, οι Hosted Buyers δήλωσαν ότι επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεών τους στην Ελλάδα, για όλα τα είδη τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, ενώ πολλοί θα συμμετάσχουν στην Έκθεση για να αναζητήσουν νέες συνεργασίες.
Ένα μικρό δείγμα Hosted Buyers που θα συμμετάσχουν και θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Εκθέτες.
Γερμανία – Τour Operator: Με εμπειρία 22 ετών, έφερε 35.000 τουρίστες το 2016 σ την Ελλάδα 35.000 και επιθυμεί να φέρει περισσότερους.
Τουρκία – MICE & Business Travel: Οργανωτής μεγάλων συνεδρίων, incentives και events με πελατολόγιο διεθνείς εταιρίες όπως: Wella, Peugeot, Nestle, Mudo, Seker Bank, κ.λ.π.
Ρωσία – Travel Agency: Από το Ekaterinburg της Ρωσίας συμμετέχει κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο, που φέρνει σημαντικό αριθμό τουριστών στη χώρα μας και επιθυμεί επέκταση της δραστηριότητάς του στην Ελλάδα.
ΗΠΑ – Travel Agency & MICE: Εταιρία MICE με εξειδίκευση στο Luxury travel επιθυμεί την έναρξη σοβαρών συνεργασιών στη χώρα μας.
Λίβανος – Tour Operator & Travel Agency, O.T.A., M.I.C.E.: Ένα από κορυφαία γραφεία του Λιβάνου. Συνεργάζεται με 60.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Κορυφαίο σε πωλήσεις στον εξερχόμενο τουρισμό, και διαθέτει, μεταξύ άλλων, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα online κρατήσεων του αραβικού κόσμου.
Κουβέϊτ – Online Wholsaler: Με 11.000 προορισμούς σε: Ευρώπη, Ασίας, Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Καναδά, επιθυμεί μεγάλο άνοιγμα συνεργασιών με την Ελλάδα.
Hong Kong – MICE: Τεράστιος χρηματοοικονομικός οργανισμός με χαρτοφυλάκια ομολόγων και κεφαλαίων, με επενδύσεις σε έργα υποδομής, ενέργειας και ακίνητης περιουσίας που απασχολεί συνολικά περίπου 7.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο θα αναζητήσει στην Έκθεση συνεργάτες.
Αγγλία – Travel Agency: Βραβευμένος διεθνώς, έχει εξειδίκευση στους κλάδους Leisure και Wedding travel και στοχεύει σε αύξηση των εργασιών του στην Ελλάδα.
Βέλγιο – Travel Agency: Συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης Tour Operators από όλο τον κόσμο και επιθυμεί σοβαρές συνεργασίες στη χώρα μας.
Ιράν – Κορυφαίος Tour Operator, O.T.A. και BedBank: Συνεργάζεται με περισσότερα από 347.000 ξενοδοχεία και Resorts, σε όλο τον κόσμο. Διακινεί χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο και στοχεύει το 2018 να επεκταθεί και στην Ελλάδα.
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – κορυφαίος Tour Operator, M.I.C.E.: Με 10.000 τουρίστες στην Ελλάδα το 2016 και αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες του για την Ελλάδα, στοχεύει σε νέες συνεργασίες.
Κίνα – MICE: Κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση στο business travel, meetings και incentive tours για corporate clients φαρμακευτικών, αυτοκινητοβιομηχανιών, τραπεζών και εταιρειών τηλεπικοινωνιών που απασχολεί προσωπικό 300 τόμων, θα αναζητήσει συνεργάτες από τον κλάδο του MICE και του DMC.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ