Μενού Κλείσιμο

Ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους

Θεατρικές παραστάσεις στο Πάρκο των Χρωμάτων:

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση κοινού φιλοξενήθηκαν στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων του Δήμου Κατερίνης, οι προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις.

Με κεντρικό άξονα του Πάρκου να είναι το ίδιο το παιδί, στόχος ήταν να δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς φίλους να γνωρίσουν τις διάφορες εκφάνσεις και μορφές της θεατρικής τέχνης και να έρθουν σε επαφή με θεάματα από τοπικά, καθώς και θεατρικά σχήματα άλλων πόλεων.
Η κεντρική σκηνή του Πάρκου φιλοξένησε ενδιαφέρουσες παραστάσεις που ενθουσίασαν τα παιδιά όπως: θέατρο σκιών, χοροθέατρο, κουκλοθέατρο με μεγάλες μαριονέτες, παιδικό μιούζικαλ, καθώς και σωματικό θέατρο.
Οι θεατρικές σκηνές της Κατερίνης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν το Θέατρο «Μω» του Κώστα Μυστακίδη, το Θέατρο «Πήγασος» του Χάρη Αμανατίδη και το Θέατρο «Commedia» του Θανάση Μαργαρίτη. Εκτός Νομού, τα σχήματα που έλαβαν μέρος ήταν: το Θέατρο «Redicolo», το Θέατρο «Reactor», το Θέατρο «Τσέπης», η Θεατρική ομάδα «Σκοινί Κορδόνι», το Θέατρο του Βορρά, το Κουκλοθέατρο Μπήτσιου, το Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, καθώς και ο εναέριος χορός «Etherica».
Όπως είναι γνωστό, το Πάρκο των Χρωμάτων συνεχίζει τη διαδρομή του για την τρέχουσα περίοδο έως και το Σάββατο 05 Ιανουαρίου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ