Μενού Κλείσιμο

Ένας σταθμός χρώματα!

Ανθοκομική Έκθεση στον Καπνικό Σταθμό

Ξεκίνησε χθες η  Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018, όπου χιλιάδες εποχιακά λουλούδια έχουν απλωθεί πάνω στο πράσινο χαλί της αυλής του Καπνικού Σταθμού.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 23 Απριλίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ευπρόσδεκτα είναι, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, σχολεία και νηπιαγωγεία, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φυτέψουν ένα μικρό λουλούδι.

Χθες, πρώτη μέρα της έκθεσης ο Καπνικός Σταθμός γέμισε με χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών, ενώ η αυλή του έχει μετατραπεί σε έναν πολύχρωμο, ανθισμένο κήπο.

Σχολεία, νηπιαγωγεία και φίλοι των λουλουδιών άρχισαν από νωρίς το πρωί προσέρχονταν στην οδό Φλέμινγκ για να απολαύσουν μια μοναδική πανδαισία χρωμάτων ανάμεσα στα στολισμένα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Χιλιάδες εποχιακά λουλούδια έχουν απλωθεί πάνω στο πράσινο χαλί της αυλής του Καπνικού Σταθμού και συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα την οποία δεν πρέπει να χάσετε.

«Ελάτε να απολαύσετε αυτή την μοναδική γωνιά της πόλης και να προμηθευτείτε τα λουλούδια του κήπου σας. Έξι ντόπιοι ανθοπαραγωγοί θα συμβουλεύσουν ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον ελληνικό καφέ  που θα σας προσφέρουν η Γιάννα με την Γιολάντα», αναφέρει το σχετικό κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης, η οποία υπογραμμίζει πως στηρίζει τους παραγωγούς του τόπου μας και ενισχύει την τοπική οικονομία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ