Μενού Κλείσιμο

Ένα ξεχωριστό κατασκηνωτικό διήμερο

Για νέα ζευγάρια, με πρωτοβουλία της Μητρόπολης Κίτρους

Μια ιδιαίτερη εμπειρία αποκόμισε πλήθος νέων ζευγαριών, υποστηρίζει η Μητρόπολη Κίτρους, στο πρώτο κατασκηνωτικό διήμερο νέων ζευγαριών που διοργάνωσε 20 και 21 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις της Ι. Μονής Αγίου Γεωργίου Ρητίνης, όπου κατά τη διάρκεια του θέρους φιλοξενήθηκαν 450 μαθητές από τις Κατηχητικές Συνάξεις.

«Με το πατρικό ενδιαφέρον και τη στοργική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου οι συμμετέχοντες πέρασαν ένα διήμερο κατάφορτο από ευλογίες», αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.
Το απόγευμα της πρώτης ημέρας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη διακεκριμένη Θεολόγο και Παιδαγωγό κ. Χάρη Δημητρακούδη, η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Ο Γάμος σκοτώνει τον έρωτα;», ενώ ακολούθησε διάλογος και εν συνεχεία σκετς και καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχαν και αρκετοί γονείς με μικρά παιδιά, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παραβρεθούν όλο το διήμερο, ενώ τα παιδιά τους καθ’ όλη τη διάρκεια απασχολούσε με δραστηριότες ομάδα φοιτητών, ώστε απερίσπαστοι οι γονείς να παρακολουθούν.
Τη δεύτερη ημέρα ομιλίες πραγματοποίησαν η Καθηγουμένη της Ι. Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου Πανοράματος Φιλοθέη Μοναχή και ο Αρχιμ. Μακάριος Ολυμπίτης, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα γύρω από την οικογενειακή ζωή και διάφορους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Στη διάρκεια του διημέρου δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους πολλοί νέοι, να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις τους γύρω από την οικογενειακή ζωή και φυσικά να συμπροσευχηθούν και να ψυχαγωγηθούν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ