Μενού Κλείσιμο

Ένα φαναράκι, μια ευχή…

Στον ουρανό του Κορινου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή η οποία για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε την περίοδο των εορτών στην κεντρική πλατεία Κορινού στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης.

Το πρόγραμμα ενθουσίασε επισκέπτες και κατοίκους του χωριού προσφέροντας μοναδικό κέφι σε μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, λειτούργησαν τρία ξύλινα σπιτάκια εκ των οποίων στο πρώτο υπήρχε δράση face painting, στο δεύτερο γίνονταν κατασκευές, ενώ το τρίτο ήταν ουσιαστικά ένα photobooth όπου υπήρχαν χριστουγεννιάτικα καπέλα και οι παρευρισκόμενοι έβγαιναν φωτογραφίες.
Παράλληλα επί σκηνής βρέθηκε το tsircolino, σε ένα φαντασμαγορικό δίωρο σόου όπου ξυλοπόδαροι, μάγοι και ξωτικά ξεσήκωσαν το πλήθος με άφθονο χορό, τραγούδι και εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά.
Την παράσταση ωστόσο της εκδήλωσης έκλεψαν τα πολύχρωμα φαναράκια των ευχών, τα οποία μοιράστηκαν στους επισκέπτες προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό.
Τον συντονισμό της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης επιμελήθηκε η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου, η οποία κατά την έναρξη της εκδήλωσης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και συνεχάρη όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη γιορτή.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ροδή Ελευθεριάδου Μελετλίδου και Αλέξανδρος Καλτσίδης, καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ