Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτική εσπερίδα από την Εστία Πιερίδων Μουσών

«Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες»

 

Το πάντα επίκαιρο και ιδιαιτέρως ενδιαφέρον θέμα της υποστήριξης των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες στη γνώση και τη μάθηση, αποτέλεσε το θέμα εκπαιδευτικής εσπερίδας που υλοποίησε η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

 

Η εκδήλωση που απευθύνθηκε σε εκπαιδευτικούς και γονείς και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη» και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης.

Με σημείο αναφοράς τις «Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»  και επίγραμμα «Αναγνωρίζω-Υποστηρίζω-Μπορώ», εισηγητές από το χώρο της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας με εμπεριστατωμένο και γλαφυρό λόγο, ανέπτυξαν το παραπάνω θέμα και απάντησαν στα εύλογα ερωτήματα του κοινού που παρακολούθησε την εσπερίδα.

Ομιλητές ήταν οι, Δημήτριος Συριανίδης, ειδικός παιδαγωγός-προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πιερίας (ΚΕΣΥ) και Δημήτριος Αγοραστός, Ψυχολόγος.

Την εκδήλωση την οποία προλόγισε η έφορος Λόγου και Τέχνης της Εταιρείας Πιερικών Μελετών- Εστία Πιερίδων Μουσών, Στέλλα Τζιτζιλή, συντόνισαν οι, Παναγιώτα Τσεντίδου, νηπιαγωγός και Ελισάβετ Σφέτσα, φιλόλογος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ