Μενού Κλείσιμο

 Εκπαιδευόμενοι στην Ανθοκομική Έκθεση

ΣΔΕ Κατερίνης:

Οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευόμενες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας επισκέφθηκαν την ιδιαίτερα καλαίσθητη και «ευώδη» έκθεση στον παλαιό καπνικό σταθμό της πόλης μας, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν ό,τι αρμόζει αλλά και τους ευφραίνει από ένα πλήθος χρωμάτων και ποικιλιών για όμορφες γωνιές σε εσωτερικούς χώρους, για τις γλάστρες στα μπαλκόνια, τις αυλές του σπιτιών ή τους κήπους τους.

Επίσης, αναζήτησαν από τους ίδιους τους παραγωγούς και εκθέτες πρακτικές συμβουλές, για να διατηρούν τα φυτά τους υγιή, πράσινα και ανθοφόρα, αλλά και πιο ειδικές πληροφορίες που αφορούν τον πολλαπλασιασμό τους.

Οι επισκέπτες τις έκθεσης όχι μόνον χάρηκαν, αλλά ένιωσαν τόσο από την πολυχρωμία των ανθών όσο και από την ευωδία των βοτάνων και αρωματικών φυτών την ευλογία-δώρο της Μάνας-Φύσης, γιατί ο Άνθρωπος, να μην το λησμονούμε, είναι κι αυτός μέρος της και λόγο του «ιδιαίτερου» τρόπου με το οποίο το διαχειρίζεται οδηγείται στην αναθεώρηση της σχέσης του.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ