Μενού Κλείσιμο

Εκλέχθηκε νέο Συμβούλιο

Αρχαιρεσίες στην Εστία Πιερίδων Μουσών

Με τον διοικητικό απολογισμό, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και την εκλογή νέου εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Τον διοικητικό απολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα, παρουσίασε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, Γρηγόριος Μιτσοκάπας, ενώ την έκθεση της εξελεγκτικής ανέγνωσε στο σώμα το μέλος Γεώργιος Σαραντίδης.

Αξιοσημείωτη, μεταξύ των θεμάτων της συνέλευσης, η πρόταση του επιτίμου προέδρου της Εστίας, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, να προετοιμάσει και να υλοποιήσει η νέα διοίκηση πανηγυρική μουσικοχορευτική-ιστορική εκδήλωση το έτος 2021, με αφορμή τα διακόσια χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών υλοποιήθηκε και η διαδικασία των εκλογών. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής εξελέγη για μια ακόμα φορά η δικηγόρος Μαγδαληνή Κάλφα, η οποία διενήργησε με απόλυτη τάξη τις αρχαιρεσίες. Γραμματέας ορίστηκε η Κυριακή Κωνσταντίνου και μέλη οι, Μαριάννα Δημάτη, Έλενα Τάκου, Ειρήνη Βενετσάνου, Δημήτριος Χωνός, Στέλλα Χατζή και Δημήτριος Βαρνάς.

Για το διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται κατά σειρά οι: Μιτσοκάπας Γρηγόριος, Γκούτζας Ευάγγελος, Μεταξάς Διονύσιος, Σπανός Νικόλαος, Μαρινοπούλου Ξένια, Μπίσμπα Έφη, Δημάση Κλειώ, Αθανασίου Γεώργιος και Τζιτζιλή Στέλλα

Στην εξελεγκτική επιτροπή οι: Λαζαρίδης Ανέστης, Σαραντίδης Γεώργιος και Τσιρώνη Χρυσούλα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ