Μενού Κλείσιμο

Είδαν τον… «Φιλάργυρο» του Μιλιέρου

Το Γυμνάσιο Κορινού στα Ολύμπια Εν Δίω

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Κορινού, την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημοτικού Σχολείου Κορινού.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού 2017, που οργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τίτλο: «Ολύμπια τα εν Δίω», οι μαθητές του Κορινού απόλαυσαν την παράσταση «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου. Την παράσταση ανέβασαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτικών του σχολείου τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους συντελεστές της παράστασης –μαθητές και εκπαιδευτικούς- του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου για την άψογη εκτέλεση του έργου, όσο και στα στελέχη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της ΔΙΔΕ Πιερίας, την κα Μυράντα Παππά και την κα Θεοδώρα Τσαχουρίδου, καθώς και στην πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κα Φωτεινή Καρασερίδου, οι οποίες εξασφάλισαν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Κορινού να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική πολιτιστική εκδήλωση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ