Μενού Κλείσιμο

Δημοτικοί υπάλληλοι στα… θρανία

Επιμορφωτικές Διημερίδες για τους Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, από την ΠΕΔ

Στα «θρανία» κάθισαν δημοτικοί  υπάλληλοι Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να επιμορφωθούν, σχετικά με θέματα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών διαγωνισμών των Δήμων.

Το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στα γραφεία της τελευταίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέες επιμορφωτικές δράσεις για τους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίες θα επαναληφθούν και την επόμενη εβδομάδα, (την Πέμπτη και την Παρασκευή), πραγματοποιούνται μετά την επιτυχία που σημείωσε το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιήθηκε το 2017, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Στο πλαίσιο μάλιστα προγραμματικής σύμβασης, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και καθ΄ όλη  τη διάρκεια του 2018, με νέες επιμορφωτικές δράσεις που θα καλύψουν θεματικά πεδία ύψιστης προτεραιότητας για τους Δήμους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στις επιμορφωτικές πρωτοβουλίες που από κοινού υλοποιούν η ΠΕΔΚΜ και η ΕΕΤΑΑ, είναι αυξημένη, καθώς αναμένεται να έχουν σημαντική συμβολή στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας και ετοιμότητας των Δήμων με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση των δημοτών και των επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος των επιμορφωτικών δράσεων του 2018, παρουσιάζει και αναλύει θέματα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών διαγωνισμών των Δήμων και απευθύνεται σε μόνιμους υπαλλήλους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ