Μενού Κλείσιμο

Χρήστος Τζιουβάρας: Στηρίζουμε τον «Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας»

Χρήστος Τζιουβάρας, Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας (Πράξεις για τη Μακεδονία) – Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Κ.Μ.

Χρήστος Τζιουβάρας: Στηρίζουμε τον «Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας»

Στην εκδήλωση « Η Παλαιοντολογία στην Πιερία» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Νεοκαισάρεια παρευρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Κ.Μ., Χρήστος Τζιουβάρας.

Ο Χρήστος Τζιουβάρας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Πρόεδρο του Ομίλου «Μαστόδοντας Νεοκαισάρειας» κ. Σάββα Τσεντίδη καθώς και σε όλη την ομάδα εργασίας για την εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα που υπάρχουν στην Νεοκαισάρεια σχετικά με τα ευρήματα παλαιοντολογίας, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται εκεί, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τόσο το ίδιο το χωριό της Νεοκαισάρειας, όσο και την Πιερία, την Κεντρική Μακεδονία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω ακριβώς την μοναδικότητας αυτών των ευρημάτων.

«Ό,τι γεννάει ένας τόπος είναι εν δυνάμει πηγή πλούτου» συνηθίζει να λέει ο κ. Τζιουβάρας και ο Μαστόδοντας Νεοκαισάρειας είναι ακριβώς αυτήν η περίπτωση, και είμαστε τυχεροί που βρέθηκαν αυτά τα παιδιά, ο όμιλος Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας που προσπαθούν να κάνουν ένα όραμα που αφορά όλους μας να πάρει σάρκα και οστά.

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ