Μενού Κλείσιμο

Αύριο έχει… ΟΝΙRΑΜΑ!

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Πάρκο των Χρωμάτων

Στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, θα εμφανιστεί για μια και μοναδική βραδιά, το πιο δυναμικό ελληνικό ποπ συγκρότημα, οι ONIRAMA, με τον εκρηκτικό frontman Θοδωρή Μαραντίνη.

Με έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση οι ONIRAMA θα εμφανιστούν αύριο Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης, για ένα μοναδικό live γεμάτο κέφι, χορό και πολύ τραγούδι.

Δυνατή μουσική, έντονος ρυθμός, πάθος και ενέργεια αποτελούν μερικά από τα συστατικά του επιτυχημένου συγκροτήματος, το οποίο έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και αγαπημένες διασκευές αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό, χαρίζοντας μαγικές στιγμές!

Οι εκδηλώσεις σήμερα

Μήνυμα αισιοδοξίας και δυναμισμού, μέσα από μια σειρά πλούσιων δράσεων, στέλνει καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης, μετατρέποντας τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε ημέρες χαράς και ξενοιασιάς, για μικρούς και μεγάλους που επισκέπτονται τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Πάρκο των Χρωμάτων.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00 με την δραματοποίηση του παραμυθιού «Γράμμα στον Αϊ Βασίλη από τον Ομράν», του Θάνου Κόσσυβα, από τις Γιώτα Τσεντίδου και Εμμανουέλλα Μαργιούλα.

Αμέσως μετά στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα ακολουθήσει συναυλία με έντεχνο και ελαφρολαϊκό πρόγραμμα με τους τοπικούς καλλιτέχνες, Ηλιάδη Αλέξανδρο, Γαργαετίδη Ιωάννη, Δεληγιαννίδου Ευφροσύνη και Πίτλιακα Αντώνιο.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ