Μενού Κλείσιμο

Από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου στη Βιβλιοθήκη Κορινού

Το πιο σημαντικό δώρο

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) και ειδικότερα προς τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Οικονόμου απέστειλε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, η οποία διαμέσου του προγράμματος Future Library έγινε αποδέκτης  δωρεάς 461 βιβλίων.

Ειδικότερα στην επιστολή, την οποία υπογράφει η δημοτική σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου επισημαίνονται τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Οικονόμου,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε την δωρεά των 461 βιβλίων και σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική σας δωρεά.

Με την ενέργειά σας αυτή συμβάλετε σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης μας. Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αποδεδειγμένα καλών εκδόσεων και ξεχωριστά από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου αποτελεί τη βάση για την επίτευξη του στόχου της Βιβλιοθήκης να παραμείνει μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.

Θα παραμείνουμε σε επαφή μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για την αξιοποίηση της δωρεάς από τη μεριά των μελών της Βιβλιοθήκης μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ευγενική σας δωρεά».

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ