Μενού Κλείσιμο

Άνθρωποι του τόπου μας, για τον τόπο μας

Απόψε στα Αικατερίνεια:

 Η κορυφαία εκδήλωση (και) των φετεινών Αικατερινείων, πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ. Πρόκειται για τη βραδιά τιμής, η οποία κάθε χρόνο αφιερώνεται σε Κατερινιώτες που έχουν αναδείξει την πόλη μας (πέρα από τα όρια της) με τις δράσεις τους.

 Φέτος θα τιμηθούν προσωπικότητες από τον Καλλιτεχνικό, Αθλητικό και Συνδικαλιστικό χώρο.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη, στον Χρήστο Φωτόπουλο, πρώην πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, στον διευθυντή ορχήστρας Βλαδίμηρο Συμεωνίδη και σε έναν από τους κορυφαίους έλληνες αθλητές του χαντ-μπολ και ολυμπιονίκη με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, Σάββα Καρυπίδη.

 Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Συνεδριακή αίθουσα).

 Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά, με διασκευασμένα έργα ελληνικού ρεπερτορίου από τους: Χαράλαμπο Ναβροζίδη – Σύλβια Τριανταφύλλου.

 Τραγούδι: Κέλλυ Καλαϊτζίδου, Κλαρινέτο Ιβάν Ναβροζίδης, Πιάνο Κατερίνα Ελενίδου. Υπεύθυνος Ορχήστρας Ιβάν Ναβροζίδης.

Ειδικότερα, η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με το Απολυτίκιο της Αγίας Αικατερίνης (Για Αφηγητή, Κλαρινέτο και Πιάνο από το Ορατόριο »Αγία Αικατερίνη»), ενώ στη λήξη θα αποδοθεί απόσπασμα από το έργο «Η Αγία Αικατερίνη και το σκηνικό της συνομιλίας της με τους  ρήτορες». Στο κυρίως μουσικό μέρος της Βραδιάς θα παρουσιαστούν διασκευασμένα παραδοσιακά, λαϊκά, ρεμπέτικα  και έντεχνα τραγούδια.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ