Μενού Κλείσιμο

Ανθοκομική έκθεση

 19 με 23 Απριλίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

 Με τη συμμετοχή παραγωγών του νομού Πιερίας διοργανώνεται στην Κατερίνη Ανθοκομική Έκθεση. Τα χιλιάδες λουλούδια αναμένεται να εκτεθούν στον Καπνικό Σταθμό, από 19 έως 23 Απριλίου, σε μια ακόμη διοργάνωση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας

Χιλιάδες λουλούδια θα στρωθούν μπροστά στα έξι ξύλινα σπιτάκια της αυλής και θα την μετατρέψουν σε έναν πολύχρωμο κήπο. Έμπειροι επαγγελματίες θα παρέχουν κηπουρικές συμβουλές, για το τι και πως θα πρέπει να φυτέψουμε στον κήπο ή στις γλάστρες του μπαλκονιού μας, ενώ μέσα από την έκθεση θα δίνεται η δυνατότητα να όσοι επιθυμούν, να προμηθευτούν λουλούδια της εποχής σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι μικροί επισκέπτες του Καπνικού Σταθμού, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφυτέψουν ένα μικρό λουλούδι σε γλαστράκι και να το πάρουν μαζί τους και η καταπράσινη αυλή του Καπνικού Σταθμού αναμένεται να βάλει την ανοιξιάτικη φορεσιά της και να μας περιμένει.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.

«Aς ανεβούμε, λοιπόν,  στα φτερά των χελιδονιών, να κόψουμε λουλούδια από τον ουρανό, κατά τον Γιάννη Ρίτσο. Γιατί “…είναι ωραίο αίνιγμα τα λουλούδια…” και αξίζει κανείς να το …λύσει για να χαρεί την ομορφιά του», αναφέρει στο κάλεσμά της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, η οποία μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση φιλοδοξεί να στηρίξει (και) την τοπική οικονομία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ