Μενού Κλείσιμο

Ανθοκομική Έκθεση στην αυλή του Kαπνικού Σταθμού

Μια ακόμη πρωτοβουλία από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας

Η Eθελοντική Oμάδα Δράσης νομού Πιερίας, μετά από συνεννόηση με τους ανθoπαραγωγούς του νομού μας, διοργανώνει ανθοκομική έκθεση στην αυλή του Kαπνικού Σταθμού Κατερίνης από τις 19 έως τις 23 Απριλίου 2018.

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο συναντήσεις με τους παραγωγούς και αύριο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση με στόχο τη συγκρότηση της συντονιστικής επιτροπής η οποία θα αναλάβει την οργάνωση της έκθεσης.

Όσοι ανθοπαραγωγοί του νομού Πιερίας, επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν την Παρασκευή στον Καπνικό Σταθμό για να αποφασιστεί από κοινού ο τρόπος οργάνωσης της έκθεσης.

Την έκθεση θα μπορούν να την επισκεφθούν μαθήτριες και μαθητές οι οποίοι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια φύτευσης μικρών λουλουδιών, κατασκευής ανθοδέσμης κλπ.

Προτού λοιπόν μυρίσει Άνοιξη, η αυλή του Καπνικού Σταθμού ετοιμάζεται να βάλει και πάλι τα γιορτινά της. Τα 12 σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα μεταμορφωθούν σε 12 μικρούς ανθόκηπους με χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ