Μενού Κλείσιμο

Ανανεώνουν τη συγεργασία και για το… 47ο!

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας το Φεστιβάλ Ολύμπου

Την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας που αποτελεί επίσημο χορηγό του Φεστιβάλ Ολύμπου, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο οικονομικός σύμβουλος-οικονομολόγος Αντώνιος Οδ. Μανωλόπουλος.

Η επίσκεψη πέρα από το εθιμοτυπικό μέρος, μιας και οι εκπρόσωποι του Οργανισμού ευχήθηκαν και συνεχάρησαν το νέο γενικό διευθυντή της Τράπεζας, Θεοχάρη Βαρυτιμίδη που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα τα καθήκοντά του, είχε και διεκπαιρεωτικό χαρακτήρα τραπεζικών συναλλαγών.
Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. ο οποίος στηρίζει κάθε τοπική πρωτοβουλία, διατηρεί και πελατειακή σχέση με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις τόσο για τη λειτουργική πορεία του αξιόλογου πιστωτικού ιδρύματος αλλά και μοχλού ανάπτυξης του τόπου, όσο και για τα πολιτιστικά δρώμενα και ιδιαίτερα για τον απόηχο των παραστάσεων του φετινού 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Ανανέωσαν τις προοπτικές συνεργασίας τους και δήλωσαν την αλληλοϋποστήριξη στις πρωτοβουλίες των δύο φορέων, προοπτικές που αποσκοπούν στην οικονομική ανάπτυξη καθώς και στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος της Πιερίας και όχι μόνο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ