Μενού Κλείσιμο

Ακυρώσεις παραστάσεων

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) γνωστοποιεί τις ακυρώσεις των δύο παραστάσεων που ήταν προγραμματισμένες στο φετινό πρόγραμμα του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η μουσική ιλαροτραγωδία «Το Μπουλούκι-Το μυστικό του ανέμου» που επρόκειτο να παρουσιαστεί την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Επίσης ακυρώνεται οριστικά και η Αριστοφανική κωμωδία «Νεφέλες» της 14 Ιουλίου 2019, την οποία λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να απολαύσει το κοινό και για την οποία μέχρι σήμερα καταβάλλονταν προσπάθειες να παρουσιαστεί σε νέα ημερομηνία.

Παρά την καλή διάθεση και συνεργασία τόσο του ΟΡ.ΦΕ.Ο. όσο και της εταιρείας παραγωγής, η αδυναμία ανεύρεσης διαθέσιμης ημερομηνίας, καθώς και οι επαγγελματικές δεσμεύσεις των καλλιτεχνών, οδήγησαν στην ακύρωση της θεατρικής παράστασης,

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων να τα εξαργυρώσουν.

Ανάλογες προσπάθειες καταβάλλονται ώστε να βρεθεί διαθέσιμη ημερομηνία για να παρουσιαστεί η επίσης ακυρωθείσα λόγω καιρού, θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα». Για το συγκεκριμένο θέμα θα ενημερωθεί το κοινό άμεσα.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ