Μενού Κλείσιμο

21 χρόνια γιορτή τσίπουρου!

Το Σαββατοκύριακο στη Μεσαία Μηλιά

Την δική τους γιορτή του Τσίπουρου, την 21η Γιορτή ετοιμάζουν να μας προσφέρουν οι φιλότιμοι κάτοικοι της Μεσαίας Μηλιάς Πιερίας και ειδικότερα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αη Γιώργης με επικεφαλής το νέο Πρόεδρό τους Γιώργο Καλαμάτα.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, στο πανέμορφο ορεινό χωριό τους στον ειδικά στεγασμένο χώρο που πάντα φροντίζουν να δημιουργούν στην πλατεία τους.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η Γωγώ Τσαμπά, το Νίκο Σιώλια στο τραγούδι, και τον Γιάννη Γκορίτσα στο κλαρίνο με το επιτελείο τους θα ξεσηκώσουν άπαντες, ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικά δρώμενα με την συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων από την Πιερία.
Και βέβαια θα ρέει άφθονο τσίπουρο και εδέσματα που ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Μεσαίας Μηλιάς, ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τους ντόπιους παραγωγούς που εκθέτουν την σοδειά, την παραγωγή και τα δημιουργήματά τους. Ευκαιρία για απόδραση για όλους μας αλλά και για τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων της Θεσσαλονίκης που θα απολαύσουν μια εκπληκτική και αξέχαστη εμπειρία!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ