Μενού Κλείσιμο

10 χρόνια Φεγγαράδα στην Πύδνα | Απόψε στο Βυζαντινό κάστρο Πύδνας

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθιερωμένη εδώ και δέκα χρόνια συναυλία της χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Πύδνας!

Συνδιοργανωτές όλα αυτά τα χρόνια ο δήμος Πύδνας -Κολινδρου και το Φεστιβάλ Ολύμπου! Ο πρόεδρος της Εστίας Πιερίδων Μουσών Ευθύμιος Μαυρίδης μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αναστασία Πιτσιάβα και Σοφία Χαραλαμπίδου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού κο. Αναστάσιο Μανώλα ο οποίος έχει σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός όλα αυτά τα χρόνια  ο οποίος για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στην όλη διοργάνωση.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Φεστιβάλ Ολύμπου παρουσία και της αντιδημάρχου Πύδνας -Κολινδρού κας. Μαρίας Αβραμίδου όπου και συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Με πρωταγωνιστή το ολόγιομο φεγγάρι θα ταξιδέψουμε και φέτος σε μια βραδιά ήχων και χρωμάτων και σας καλούμε να γιορτάσουμε παρέα τα δέκα επετειακά χρόνια της παρουσίας της Εταιρείας Πιερικων Μελετών, Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, σε αυτόν τον υπέροχο ιστορικό, ιερό χώρο της Αρχαίας Πύδνας.

Η φετινή επετειακή συναυλία με τίτλο «10 χρόνια φεγγαράδα στην Πύδνα» διοργανώνεται από την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, είναι ενταγμένη στις πανελλήνιες εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού «Στο Φως του Φεγγαριού», καθώς και στο πρόγραμμα του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου και υποστηρίζεται δυναμικά από τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας.

Είσοδος ελεύθερη!