Μενού Κλείσιμο

«Βιωματική» γνωριμία με τον αθλητισμό

Το 10ο δημοτικό Σχολείο στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποίησαν οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου, το πρωί της Δευτέρας.

Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να συμμετέχουν βιωματικά σε μία σειρά ολυμπιακών αθλημάτων όπως π.χ.: Τζούντο, Πάλη, Σκοποβολή, Κολύμβηση, Χειροσφαίριση και Πετοσφαίριση.
«Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και όπως ο Δήμος μας διαχρονικά αποδεικνύει στην πράξη, η στήριξη και η εξάπλωση του σχολικού αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητά μας, καθώς οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τα οφέλη της άθλησης από την παιδική ηλικία. Άλλωστε, πολλές από τις δράσεις, που υλοποιούμε κινούνται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση» σημείωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης.
Από την πλευρά τους, οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι συνόδευαν τους μαθητές απεύθυναν ευχαριστίες προς τον Δήμο Κατερίνης, τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη, για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων και για την παρουσία του, στην εκδήλωση του σχολείου.
Επίσης, προς τους προπονητές των συλλόγων Παπαδόπουλο Βλαδίμηρο και Σαλονικίδη Δημήτριο(τζούντο), Τσεντίδη Βασίλειο (πάλη), Γραμμενόπουλο Γεώργιο (σκοποβολή), Νταμπάκη Βασίλειο και Ιωάννη (κολύμβηση), Σκούφα Σωκράτη (χειροσφαίριση) Καούνα Νίνα και Αργυροπούλου Αθηνά (πετοσφαίριση).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ