Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια

Είναι τουλάχιστον «ντροπή» στο να διώκονται δημοσιογράφοι και «σιδηροδέσμιοι» να οδηγούνται στα κρατητήρια… Και είναι διπλή ντροπή, όταν αυτό γίνεται με μηνύσεις υπουργών ή πολιτικών προσώπων. Και αν οι δικαστές εφαρμόζουν το νόμο (και καλά κάνουν), υπάρχει και ένα νομοθετικό σώμα που αν και θα έπρεπε να «διορθώσει» αυτήν την στρέβλωση, κάνει τα στραβά μάτια, αρνούμενο να απωλέσει ένα «όπλο» εκφοβισμού των δημοσιογράφων… Διότι ποτέ δεν ξέρει εις εκ των 300 πότε θα βρεθεί στα «μανταλάκια».

Το ίδιο απεχθές και το να καλούνται στην ασφάλεια πολιτικά στελέχη και ιδιαίτερα όταν αυτά υπήρξαν πρώην σύντροφοι…

 

 

 «Παρέμβαση» (δηλαδή κανονικό «ντου») έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα σε Ναό των Αθηνών…

Μετά τις πρεσβείες, τις εφορίες και τα υπουργεία, επεκτείνει το πεδίο «παρεμβάσεών» του. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Άντε τώρα να παίρνουν σειρά «παρεμβάσεις» σε παιδικούς σταθμούς, γηροκομεία, νεκροταφεία, ορθάδικα, στριπτιζάδικα και φαστφουντάδικα.

 

Το έχω ξαναγράψει… Όσο οι οδηγοί «αγνοούν» τους πεζούς στις διαβάσεις, αυτές θα είναι «επικύνδυνες» για τους πεζούς.

Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία (οδηγοί και πεζοί), θα καταντήσουμε απλά γραφικοί και «παράξενοι»!

 

 «Και μετά την (επίσημη) ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κώστα Κουκοδήμου για το Δήμο Κατερίνης, κλείνει το κεφάλαιο της «ονοματολογίας και παραονοματολογίας» και μπορούμε απερίσπαστοι να κρίνουμε (και να επιλέξουμε) μεταξύ των προτάσεων που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι», θα μπορούσαμε να πούμε, αν ζούσαμε σε μια πόλη όπου τα ουσιαστικά προηγούνται των μικρών (και των μικροτήτων)

 

 

 

 

 

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ