Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα..τέτοια λόγια 03-01-2018

Βασικά χρόνια πολλά και καλή χρονιά…

Είθε το ’18 να είναι καλύτερο από το ’17, το ’16 και το ’15… Πιο πίσω δεν πάω καθότι τότε κυβερνούσαν οι «άριστοι» και όλα ήταν (σχεδόν) ρόδινα τα πάντα…

Και μη ξεχνάτε, ο πρωτος και βασικό στόχος του καθενός μας, είναι να είμαστε εδώ και του χρόνου τέτοια μέρα… Τα άλλα όλα θα τα παλέψουμε…


Η πρώτη θεαματική αλλαγή που εντόπισα για το 2018 έρχεται από το Δήμο Κατερίνης.

Η ευχάριστη είδηση της παράτασης για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Κατερίνης, η οποία επιτεύχθηκε «κατόπιν πρωτοβουλιών του δημάρχου», σηματοδοτεί κάτι για τη νέα χρονιά και τη ρητορική της!

Πήγαμε ένα βήμα μπρστά, αφού πλέον το «κατόπιν ενεργειών μου» καταχωνιάζεται στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, δίνοντας τη θέση του στο… «κατόπιν πρωτοβουλιών μου».

Και του χρόνου…!


Αίτηση ακύρωσης του ασύλου, υπέβαλε η κυβέρνηση κατά της απόφασης που δίνει άσυλο σε έναν από τους 8 τούρκους αξιωματικούς οι οποίοι (σύμφωνα με τον Ερντογάν) εμπλέκονται στην απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Τούρκου Προέδρου.

Δεν ξέρω αν τώρα λέγεται «αίτηση ακύρωσης», αλλά εμείς στο χωριό μου το λέγαμε «στεγνό δώσιμο»… και μάλιστα με υπογραφή Μουζάλα!


Την ετήσια συνεστίασή της αποφάσισε να διοργανώσει στις 12 Γενάρη (του ’18) η ΝΟΔΕ Πιερίας.

Πληροφορίες λένε, οτι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η φετινή συνεστίαση να γίνει όντως, στις 12 Γενάρη. Αν θυμάστε πέρυσι δύο φορές αναβλήθηκε (τη μια λόγω καιρικών συνθηκών και τη δεύτερη λόγω πένθους) και κόντεψε να γίνει το… 15Αυγουστο!

Οι πιθανότητες φέτος είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθότι εξ αρχής ΔΕΝ επιλέχθηκε ως ομιλήτρια της συγκέντρωσης η Ολγα Κεφαλογιάννη, αλλά ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας

(Πάντως οι ενδιαφερόμενοι καλού-κακού, ας προμηθευτούν προσκλήσεις στην είσοδο του κέντρου…)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ