Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια

Έχω την εντύπωση ότι οι συνεδριάσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων είναι δημόσιες και δεν απαιτείται πρόσκληση για να παραβρεθεί σε αυτές οποιοσδήποτε πολίτης. Είναι όπως στις κηδείες, το μαθαίνεις και πας. Άσε που στους άρχοντες κοινοποιείται η πρόσκληση (βλέπε φωτό).


Ο καλός μας ο καιρός συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, πράγμα που βοηθά και στην διάθεση του τουριστικού μας προϊόντος και στην διοργάνωση υπαίθριων εκδηλώσεων και στην καλή διάθεση, κυρίως όμως βοηθά το πορτοφόλι μας, αφού δεν χρειαζόμαστε ευρώ ούτε για ψύξη, ούτε για θέρμανση.


Νέα Ολυμπιάδα, αποκάλεσε την αδειοδοτημένη προσπάθεια εγκατάστασης αιολικού πάρκου στα Πιέρια, ο βουλευτής μας Κ. Κουκοδήμος. Και γι΄ αυτό ο ίδιος δεν ανησυχεί. Είναι βέβαιος πως το ΣτΕ θα ανακόψει και στο τέλος θα διακόψει την απόπειρα. Μπορεί. Έτσι όμως πίστευε κι ο Τσίπρας πέρυσι με το νόμο περί τηλεοπτικών αδειών. Αλλά το ΣτΕ δεν του έκανε το χατήρι. Κι αν κοπούν τα δένδρα του δάσους, όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας.


Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο (αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά) να μην κατεδαφστεί τελικά η προβλήτα της Παραλίας.
Προϋποθεση βέβαια είναι, να προλάβουμε τις ημερομηνίες και να έχει ψηφιστεί η σχετική ρύθμιση με την οποία θα επιλύεται το ζήτημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν, οτι εδώ και πολύ καιρό το ζήτημα απασχολεί κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι δεν αιφνιδιάστηκαν από την έκδοση πρωτοκόλλου κατεδάφισης, μιας και είναι μια διαδικασία που έπρεπε, έτσι κι αλλιώς να γίνει, αφού υπήρξε καταγγελία για την κατασκευή.
Είπαμε, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ελπίζοντας οτι θα επικρατήσει η λογική και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες (αυτό είναι το δύσκολο) θα «τρέξουν» πιο γρήγορα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ