Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 5-10-2018

Τι πράμα κι αυτό με (κάποια) γραφεία τύπου! Πρώτα έρχεται το «συγχαρητήριο» και μετά το δελτίο τύπου του… επιτυχόντα!

Θα μου πείτε και μένα πώς το κάνετε;


Βαρυσήμαντη δήλωση της υπουργού Κατερίνας Παπακώστα: «Αν η συμφωνία των Πρεσπών εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα θα την ψηφίσουμε»

Ας ενημερώση κάποιος την κ. υπουργό ότι η συμφωνία υπάρχει και είχε όλο το χρόνο να τη διαβάσει και να διαπιστώσει αν ξυπηρετεί ή όχι τα εθνικά συμφέροντα.

Αν πάλι η δήλωσή της ήταν «στοχευμένη» και «δουλεμένη», καλό είναι να αλλάξει τον Βαγγέλη Αντώναρο με πιο «φρέσκο» δημοσιογράφο.


«Εκπαραθυρώθηκε» ο Διευθυντής Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Η «εκπαραθύρωση» του κ. Ηλιόπουλου συνέπεσε με δηλώσεις του στις οποίες παραδέχονταν ότι «έχει χαθεί ο έλεγχος» και πως θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για να ελέγξει πού πήγαν τα κονδύλια που προορίζονταν για τους μετανάστες.

Σύμφωνα όμως με τον κ. Βίτσα η αποπομπή του κ. Ηλιόπουλου έγινε διότι «δεν ασκούσε με επάρκεια τα καθήκοντά του». Και το τελευταίο, μπορώ να το δεχθώ, αλλά μήπως (λέω μήπως!) άργησε κανά δυο χρόνια να το αντιληφθεί αυτό το υπουργείο; Εμείς όλο και κάτι είχαμε «ψιλιαστεί» ακόμη από τότε, που «πάρκαρε» για ώρες πολλές, τους πρόσφυγες σε πάρκιγκ της Εθνικής Οδού, χωρίς νερό και τροφή…


Αλλάζει (και) ο Κυριάκος Μητοστάκης το σήμα της Νέας Δημοκρατίας. Το θετικό είναι, ότι αποτελεί πλέον παρελθόν το σήμα-«κουτσουλιά» που είχε καθιερώσει ο Σαμαρας. Ωστόσο, αν το «προϊόν» είναι μάπα, ακόμη και το σήμα της «Μερσεντές» να του βάλεις, μάπα θα είναι!

Βλέποντας το νέο σήμα, νομίζω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια «σπαζοκεφαλιά» για το «πόσα τρίγωνα βλέπετε σ’ αυτό το σχήμα»… Ο νικητής, μπορεί να κερδίζει μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ