Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 4-10-2018

Ενδιαφέρουσα (αν και επικίνδυνη) η «κόντρα» Κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας μετά τις «αποκαλύψεις» εκατέρωθεν για τη στάση τους στο «Μακεδονικό»

Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμη είναι αν «διαγωνίζονται» για το ποιος είναι περισσότερο προδότης ή λιγότερο πατριώτης!


Αυτό το «ο υπουργός βλέπει με θετική ματιά…» που αναφέρεται στο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση βουλευτών του με τον Σταύρο Αραχωβίτη, μου θύμησε αλλήστου μνήμης, ανακοινώσεις μετά από συναντήσεις του (τότε) «αρραγούς μετώπου της Πιερίας» με τον τιτανοτεράστιο Γιώργο Σουφλιά. Σε μα δε, από εκείνες τις συναντήσεις, πετύχαμε συντριπτική νίκη, αφού ο υπουργός, μας τα έδωσε όλα! Και το εξοχικό στο νησί να του ζητούσαμε, «ναι» θα έλεγε!

Και μια λεπτομέρεια, έτσι για την ιστορία… εκείνο το «ναι σε όλα» του Σουφλιά το αποσπάσαμε ενόψει εκλογών… Και εννοείται ότι ούτε μισή υπόσχεση δεν υλοποιήθηκε. Και επειδή η χρονική συγκυρία (καθώς βαίνουμε προς προεκλογικό έτος) είναι όμοια με τότε, καλό είναι να κρατούμε «μικρό καλάθι» διότι στο τέλος ο υπουργός (θα μας πουν) «ήθελε, αλλά τον πρόλαβαν οι εκλογές»


Ερώτηση για ενημερωμένους επενδυτές: Πόσες μετοχές μεγάλης «συστημικής» Τράπεζας αγοράζεις, δαπανώντας τόσα ευρώ, όσα για ένα πακέτο τσιγάρα; Μεταξύ μας, η αγορά ενός πακέτου τσιγάρων, είναι λιγότερο «τοξική επένδυση».


Μετά τον «γουρλή» Φώτη Κουβέλη (που μόλις ανέλαβε υπουργός Ναυτιλίας «λαμπάδιασε» το Κνωσσός), γουρλής αποδεικνύεται και ο Αλέκος ο Φλαμπουράρης, αφού με την ανάληψη της εποπτείας, του Τραπεζικού συστήματος «λαμπάδιασε», επίσης!

Και αν στο ποδαρικό του Φώτη του Κουβέλη ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, στο «ποδαρικό» του Αλέκου του Φλαμπουράρη (με το «καλημέρα») «κλαίνε μανούλες» στο Χρηματιστήριο (όσες τέλος πάντων είχαν απομείνει…)


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει πιο «καθαρά» (φιλοπεριβαλλοντικά) αυτοκίνητα στους Ευρωπαίκούς δρόμους. Αν οι Γερμανοί παράγανε μόνο ποδήλατα (αντί για οχήματα), είμαι βέβαιος ότι κανένα άλλο… μέσο δεν θα κυκλοφορούσε στην Ευρώπη!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ