Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 31-08-2018

Καθημερινή συνήθεια τείνει να γίνει η δημιουργία μποτιλιαρίσματος στη συμβολή των οδών Αρεοπαγίτου και 25ης Μαρτίου.

Κάθε μέρα σχεδόν, «ξεφυτρώνει» και ένας Ελληναράς που σταθμεύει στο πεζοδρόμιο (μπροστά ακριβώς από το ζαχαροπλαστείο Παντελής) εμποδίζοντας το Αστικό Λεωφορείο να κάνει το δρομολόγιό του.

Εντάξει, ο «ελληναράς» είναι ένα είδος που ευδοκιμεί γενικώς στα μέρη μας και δεν έχουμε (που θα έπρεπε να είχαμε) απαιτήσεις να εξαφανιστεί, όμως θαρρώ πως υπάρχει… «κατασκευαστικό λάθος» στη συγκεκριμένη γωνία.

Και εξηγούμε… Αν στο συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρομίου ήταν μαζεμένοι 5, 10 πεζοί για να πάρει την στροφή το λεωφορείο, θα έπρεπε να μετακινηθούν οι πεζοί; Δηλαδή αν αντί για όχημα στο σημείο, ήταν πεζοί, θα τους κορνάριζε το λεωφορείο για να κάνουνε στην «μπάντα» και ενώ αυτοί είναι πάνω στο πεζοδρόμιο;

Έχω την εντύπωση, ότι κάτι δεν υπολογίσαμε καλά….


Τρεις φορές περισσότεροι παράνομοι μετανάστες, από όσους μπορεί να φιλοξενήσει, έχουν κατακλείσει το Κέντρο Φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου. Η κατάσταση είναι εκρηκτική και δεν είναι καθόλου αστείο, καθότι βαίνουμε (λόγω μη τήρησης των υποσχέσεως της κυβέρνησης, σύμφωνα με το δήμαρχο της περιοχής) σε μια επικίνδυνη αλλοίωση του συσχετισμού ντόπιων και (ξεχασμένων, άρα αγνακτισμένων) ξένων…

Δεν ξέρω αν ο Πάνος ο Καμμένος εννοούσε αυτό ακριβώς όταν από βήματος της βουλής «απειλούσε» τους Ευρωπαίους ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με μουσουλμάνους, αλλά προς το παρόν το «πρόβλημα» υπάρχει κυρίως στην περιοχή…


Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ευχαριστεί «θερμά» όλους τους φίλους της Λέσχης, που δώρισαν εξοπλισμό πολιτικής προστασίας, όλα απαραίτητα, όπως αναφέρει, για την εκπλήρωση του έργου τους!

Αχρείαστα να είναι (θα πούμε εμείς), αλλά καλό είναι να υπάρχουν…


35.000 παιδιά θα βρεθούν εκτός παιδικών σταθμών φέτος, όπως παραδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας.

Προτείνω την επόμενη χρονιά στα «αντικειμενικά κριτήρια» να μπει και το εάν το ζευγάρι διαθέτει γονείς που μπορούν να αναλάβουν τη φύλαξη του παιδιού τους. Και απορώ δηλαδή, πώς δεν το σκέφτηκαν ακόμη…!


Όπως φαίνεται, κανά δυο μπάνια ακόμη, θα προλάβουμε να τα κάνουμε κι εμείς οι Νοτιομακεδόνες, παρότι ημερολογιακά ο Σεπτέμβρης έρχεται ακάθεκτος!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ