Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια 31/07

Πλάκα-πλάκα, βλέποντας τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, λέω πάλι καλά που εμείς τον (πολιτικό του) κλώνο (ή ομόσταυλο) στην Ελλάδα, τον είχαμε έναν απλό υπουργό!


Η αποκάλυψη για συντάξεις έως και 23.000 ευρώ μηνιαίως, απαντά στο ερώτημα ποιοι είναι αυτοί που σταματούσαν τον πρώην υφυπουργό  Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και του ζητούσαν να πληρώνουν περισσότερα!

Τζάμπα τον κρεμάσανε στα μανταλάκια τον άνθρωπο!

 


Ψεύτης να βγω, αλλά με τον Χάρη Θεοχάρη στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, η Κουντουρά θα μας φαίνεται «ογκόλιθος». Να δείτε που ο Κυριάκος τον τοποθέτησε εκεί, ώστε στο τέλος της ημέρας να του πει «ούτε με την Κουντουρά δεν μπορείς να συναγωνιστείς»


Δείξτε λίγο «ανοχή» στους απερχόμενους και κατανόηση για τα όποια λάθη κάνουν. Για όλους, δεν είναι ικανό το διάστημα των τριών μηνών να βρουν μια αξιοπρεπή δουλειά… Για κάποιους άλλους όμως είναι υπεραρκετό για να «γαντζωθούν» σε έναν άλλο Δήμο εξασφαλίζοντας εκτός από το ψωμί και το παντεσπάνι τους!

Είναι γνωστό άλλωστε, πως μπορεί πχ ως δήμαρχος να έχεις αποτύχει, αλλά ως συνεργάτης μπορείς να κάνεις «χρυσές δουλειές» (επ’ ωφελεία του νέου ΟΤΑ που καλείσαι να υπηρετήσεις)


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ