Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (30-10-2017)

Μάθημα ζωής (και αλληλεγγύης θα έλεγα εγώ) παρέδωσαν για μια ακόμη φορά οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Πιερίας.
Εντάξει, (ενδεχομένως) για πολλά θα μπορούσαμε να τους κατηγορήσουμε (γενικά) τους εκπαιδευτικούς, αλλά στα μαθήματα ζωής και αλληλεγγύης παίρνουν άριστα…!


Το νέο του βιβλίο «Ο χορός των Συμβόλων» παρουσιάζει την Τρίτη το απόγευμα στην Κατερίνη, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Η παρουσίαση θα γίνει στα PUBLIC στις 7 το απόγευμα και εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν για αυτό, η εκπαιδευτικός Κατερίνα Αθανασιάδου και ο δημοσιογράφος Ηλίας Χρυσικός.
Για μια ακόμη φορά ο κ. Σακελλαρόπουλος τιμά την πόλη μας επιλέγοντας να παρουσιάσει ένα ακόμη βιβλίο του, με τον ξεχωριστό τρόπο που μας έχει συνηθίσει…
Αν και ποτέ δεν υπήρξα φίλαθλος του Παναθηναϊκού (της ομάδας που κάλυπτε το ρεπορτάζ) οφείλω να ομολογήσω οτι πάντα με γοήτευε ο τρόπος που παρουσίαζε τα ρεπορτάζ για το Τριφύλλι.
Η παρουσίαση του βιβλίου, είναι μια καλή ευκαιρία για να «χρωματίσουμε» ένα φθινοπωρινό απόγευμα της Κατερίνης…


Με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, αφού πρώτο στη λίστα των θεμάτων ημερήσιας διάταξης είναι εκείνο που αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της (υπό ανάπλαση) οδού Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου.
Οι αντιδράσεις για το έργο είναι έντονες, οπότε η συζήτηση είναι «κομβικής» σημασίας ακόμη και για τη συνέχιση του έργου.


Έβρεξε όσο χρειαζόταν για να ματαιωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κατερίνη. Δεν μας έκανε τη χάρη ο καιρός στην Κατερίνη το Σάββατο… Βέβαια, το μεσημέρι είχε ήδη «στρώσει» ο καιρός, αλλά ήταν αργά.
Επόμενο «ραντεβού» με την παρελαύνουσα μαθητιώσα νεολαία τον Μάρτη του 2018! (Ναι, τότε που θα έχουν ξεκινήσει και οι συνδέσεις του φυσικού αερίου στην Κατερίνη και η παραμονή στην εξέδρα μπορεί να γίνει… ελκυστικότερη!)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ