Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 30-08-2018

 Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους ένας άνθρωπος με «αναντικατάστατη συμβολή», αντικαθίσταται (εν ζωή και χωρίς να έχει παραιτηθεί) από έναν άλλον…


Δεν ξέρω αν η αποχώρηση του Πάνου Σκουρλέτη από το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι χρήσιμη για τον ΣΥΡΙΖΑ (αναλαμβάνει γραμματέας), σίγουρα όμως δεν είναι «καλή» για το Δήμο Κατερίνης, για λόγους που αναλύσαμε σε προηγούμενα σχόλια.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως σύντροφοι στην Κατερίνη, βλέπουν με ανακούφιση αυτήν την αποχώρηση, ελπίζοντας ότι (ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών) ο διάδοχος του Σκουρλέτη δεν θα είναι τόσο «γαλαντόμος» με τους μη φιλοκυβερνητικούς δημάρχους (και δήμους)


«Γουρλής» ο μπαρμπα-Φώταρος για την Ελληνική ναυτιλία! Λίγες ώρες αφότου ορίστηκε υπουργός Ναυτιλίας, «μπουρλώτιασε» το «Ελ. Βενιζέλος» που εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά προς Χανιά. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινότανε αν ο πρωθυπουργός τον τοποθετούσε στο Υπουργείο Οικονομικών…


Αν κρίνουμε από την θητεία της πρώην υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης (Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά) ότι έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για να επισκεφθεί την Πιερία, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, ότι η κ. Νοτοπούλου θα μάθει κατά πού πέφτει η Πιερία το 2021 (και βάλε!)


Η καινοτομία για πλοηγό (μέσω  κινητού τηλεφώνου) που εισάγεται στην Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου, είναι άκρως απαραίτητη! Με τον κόσμο που επισκέπτεται τον θεσμό κάθε χρόνο, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έμπαιναν ακόμη και φωτεινοί σηματοδότες εντός του χώρου!


Εντάξει τα του ανασχηματισμού δεν θα τα σχολιάσω… Αν από τη συγκεκριμένη στελέχωση του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι ευχαριστημένα (και αρκούντως ικανοποιημένα) τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμένα μου περισσεύει!

Εγώ μόνο τον ταλαίπωρο τον Γιάννη τον Ραγκούση λυπάμαι, που «έφαγε πόρτα», παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλε για μια υπουργική καρέκλα. Ας μην απελπίζεται όμως, καθότι (και) η αγκαλιά του ΚΙΝΑΛ μπορεί να αποδεχθεί τόσο μεγάλη, που να χωράει ακόμη κι αυτόν!


Τώρα που ολοκληρώθηκε ο ανασχηματισμός, ας ξεκινήσουμε να μετράμε το μπόι μας…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ