Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 30-07-2018

 

Συνεδριάζει απόψε το Επιμελητήριο Πιερίας, καθότι από μεθαύριο μπαίνουμε στο «βαθύ κλασικό» 15νθήμερο των Ελληνικών διακοπών και πρέπει κάποια θέματα να δρομολογούνται εγκαίρως.

Στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων η αξιολόγηση της προσφοράς μουσειολόγου, η έγκριση, η ανάθεση, και η υπογραφή σύμβασης και δέσμευση για τη δημιουργία του μουσείου παραδοσιακών επαγγελμάτων. Εδώ και μήνες πήρε την απόφαση το ΕΒΕ Πιερίας να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μουσείο, αξιοποιώντας χώρους του κτιρίου του.

Είναι καλό που παίρνονται αποφάσεις και η υλοποίησή τους προχωρά βήμα-βήμα, καθότι το (γενικότερο) πρόβλημα στον τόπο μας, δεν είναι η «απόφαση», αλλά η υλοποίηση.


Βγήκε λέει ο Συντονιστής μιας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και με βεβαιότητα δήλωσε ότι οι φωτιές στην Αττική έχουν στόχο να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση. Και ποιος δίνει σήμερα 3 ευρώ  για δύο λίτρα βενζίνης, ειδικά όταν πρόκειται να αποσταθεροποιήσει μια κυβέρνηση που εκ φύσεως είναι ασταθής;


Ακόμα και ο Μαυρογυαλούρος στη γνωστή ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο», στο φινάλε της (και αφού έχει καταλάβει πόσο άσχετος είναι με το υπουργείο του) παραιτείται…

Όμως αυτά για την Ελλάδα, συμβαίνουν μόνο στον Κινηματογράφο, όσο κωμικό (και απείρως θεατρικό) είναι το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας.


Έχω μια καταπληκτική συλλογή φωτογραφιών, από (άκρως) τουριστικές περιοχές της Πιερίας, στις οποίες απεικονίζεται η κατάσταση σχετικά με την αποκομιδή (αστικών) απορριμμάτων…

Θα τις κρατήσω για το Σεπτέμβριο (πρώτα ο Θεός) και θα τις δημοσιεύσω όταν η τουριστική κίνηση θα είναι σε κάμψη. Αρκετά ρεζίλι γινόμαστε…


Μεγάλες πυρκαγιές κατακαίουν την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα έχουν καταγραφεί ήδη 4 νεκροί διασώστες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες, αν η κατάσταση ξεφύγει, οι αμερικανοί είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν από τον Τόσκα να συντονίσει και να φέρει σε πέρας (με την γνωστή επιτυχία) το ζήτημα της αντιμετώπισης της κατάστασης.

Όσο για τις πληροφορίες ότι οι Αμερικανοί κάνουν τα αντίθετα από όσα έκανε ο Τόσκας, πρόκειται απλά για προσπάθεια του εξωτερικού παράγοντα να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ