Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 30-01-2020

1

Να μην ξεχάσουν οι εκλεγμένοι σε Μακεδονία και Θράκη βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, να βάλουν στο προεκλογικό τους φυλλάδιο πως «κατόπιν ενεργειών τους, σώθηκε με τροπολογία που ψήφισαν, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη».

Θα εκτιμηθεί δεόντως από τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου της περιοχής τους.

 

 

2

Φίλος με πληροφόρησε πως κατά τη χθεσινή «ονομαστική ψηφοφορία» στη Βουλή, όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού πλησίαζε βουλευτές από τη βόρεια Ελλάδα εκείνοι, με ιδιαίτερη σβελτάδα και ευελιξία, την «έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια» μην τυχόν και τους πιάσει ο φωτογραφικός φακός!

Διότι, τι χειρότερο μπορεί να τύχει σε βουλευτή της βορείου Ελλάδος αυτήν τη στιγμή, από το να δημοσιευτεί μια φωτογραφία του με τον Αυγενάκη, την ώρα της ψηφοφορίας!

 

 

3

Εσείς που τα βάζετε με τον Αυγενάκη και ζητάτε επιμόνως την «παραίτηση» του, να έχετε υπ’ όψιν πως ο αντικαταστάτης του, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα αποδειχθεί καλύτερος και πολύ περισσότερο της αρεσκείας τους…

Θυμηθείτε, πως η παρουσία Μαρινάκη στην ηγεσία του Ολυμπιακού, έκανε Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτσήδες και ΠΑΟΚτσήδες να νοσταλγήσουν τον Κόκκαλη!

 

 

 

 

4

Η πληροφορία δεν είναι (απολύτως) διασταυρωμένη και για αυτό δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Εις εκ των νέων διοικητών που τοποθετήθηκαν προσφάτως σε Νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής, ΑΕΚτσήδες και ΠΑΟΚτσήδες να νοσταλγήσουν τον Κόκκαλη πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης επειδή δεν είχε το ΑΜΚΑ της χώρας του.

Επειδή διατηρώ κάποιες μικρές έστω επιφυλάξεις, εδώ είμαστε, να το συζητήσουμε από αύριο (με διευθύνσεις και ονόματα)

Α και κάτι τελευταίο! Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως τελικώς ο ασθενής εισήχθη στο εν λόγω νοσοκομείο με εισαγγελική προτροπή (για να το πω κομψά).

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.