Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 30/01/2019

Βασανισμένο παιδί και ο Βαγγέλης Αντώναρος, για το «πού πάει σήμερα η κεντροδεξιά με βάση τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή»…

Τζάμπα σπάει το κεφάλι του (και βασανίζετα), αφού θα μπορούσε να ρωτήσει την Κατερίνα την Παπακώστα ή ακόμη και τον Πάνο τον Καμμένο.

Αντώναρος άλλης διάσταση που λένε!


Ο 84χρονος στην Τήνο, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας. Σύμφωνα με τον ίδιο οι ληστές, του έκλεψαν 84.000 ευρώ!!!

Κοίτα να δεις, που παίζει να είχε περισσότερα χρήματα και από όσα έχουν όλα μαζί, τα υποκαταστήματα τραπεζών του νησιού! Λογικά, ο ηλικιωμένος έβαζε στην μπάντα 1.000 ευρώ ετησίως! Να μας πει και εμάς πώς το έκανε!

 


Τουρκία: Κάλεσμα για συγκέντρωση στην Αγία Σοφία με αίτημα να γίνει Τζαμί

Αναμένεται ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που θα καταγγέλει τον επεκτατισμό και τον εθνικισμό των Τούρκων!


Αναμφίβολα ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί», αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους συλλόγους της περιοχής μας, ο οποίος έχει αντιληφθεί πλήρως το ρόλο του στη διατήρηση της Κρητικής παράδοσης, αλλά κυρίως της ιστορικής μνήμης με αποκορύφωμα την «αποκατάσταση» του ήρωα Απόστολου Κονταξάκη.

Τις προηγούμενες μέρες οι Σταυραετοί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αυτό που έχουμε να πουμε (βλέποντας τα πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλώση με την παρουσία τους) πως τέτοια απαρτία (νυν και υποψηφίων συμβούλων) δεν υπήρξε ούτε σε δημοτικό συμβούλιο!


Διαβάζοντας (μια ακόμη) ανακοίνωση βολών (και απαγορεύσεων πέριξ της περιοχής του πεδίου Βολής Λιτοχώρου) αναρωτιέμαι: Μόνο εμένα ενοχλούν τέτοιου είδους δραστηριότητες στους πρόποδες του Ολύμπου;


Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, η Ελλάδα υποχώρησε 8 θέσεις στον Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς παγκοσμίως, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η δεύτερη πιο διεφθαρμένη χώρα μετά τη Βουλγαρία, όπως μαρτυρά η Έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας.

Όπως καταλαβαίνετε συνέλληνες, είμαστε πολύ κοντά στην πρωτιά. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε όλα τα προσόντα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Ευρώπης στη διαφθορά, ενώ με αξιώσεις μπορούμε να διεκδικήσουμε και την είσοδό μας στην τετράδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ