Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!!!

Τυχερός ήταν ο Ηλίας ο Κασιδιάρης, που στο επεισόδιο με τον Δένδια στη Βουλή, δεν ήταν και ο Προκόπης ο Παυλόπουλος (ο Θεός έδωσε και είναι ένοικος στο Προεδρικό Μέγαρο)…

Θα τον είχε κάνει με τα «κρεμμυδάκια» ο πρόεδρος, ο οποίος σε παρόμοια κατάσταση σε τηλεοπτικό στούντιο, όρθωσε το ανάστημά του για την υπεράσπιση της Λιάνας Κανέλη, αναγκάζοντας το νεοναζιστόπουλο σε άτακτη φυγή…

Πάντως ο αντιπρόεδρος Μπαλαούρας, ήταν άψογος σε ρόλο «Παπαδάκη»… Το μουστάκι του έλειπε μόνο.


Σε 24ωρη απεργία είναι σήμερα οι δημοσιογράφοι της χώρας, το οποίον σημαίνει πως αύριο, δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες (ούτε στο νομό μας).

Κατά τ’ αλλα λίγες ώρες υπομονή και αύριο θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη χθεσινή ασυλία του σερβάιβορ και πώς βρέθηκαν οι συγκεκριμένοι παίκτες στη «σέντρα».

Κατά τ’ άλλα, την Πέμπτη ψηφίζεται το 4ο μνημόνιο, αλλά ποιος ασχολείται ε;


Μετά τις «ευχές» (και με τα δύο χέρια) που έδωσε ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος στους Ολυμπιακούς σε γυναικείο αγώνα πόλο (να αγιάσει το μεσαίο σου δάχτυλο Πάνο μου!), ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποδέχθηκε και τα κόκκαλα της Αγίας Ελένης.

Να μου το θυμηθείτε… αυτός είναι ικανός (για λίγα λεπτά δημοσιότητας) να υποδεχθεί και τον νικητή του σερβάιβορ στο αεροδρόμιο!


«Θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε αφήσει τον Σαμαρά να κάνει τη βρώμικη δουλειά και να πέσει μόνος του, παρά να τον ρίξει» δηλώνει ο Ευρωβουλευτής (και δημοσιογράφος) Στέλιος Κούλογλου στο myportal.gr.

Η παράμετρος που του διαφεύγει είναι, οτι οι βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαρά (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηναν να τα περάσει όλα αυτά από τη Βουλή, αντίθετα με τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που ακόμη και αυτά τα μέτρα θα τα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια…


Περιστατικό του επικίνδυνου παιχνιδιού (αν μπορεί κανείς να αποκαλεί παιχνίδι αυτήν την ανοησία) μπλε φάλαινα, σημειώθηκε στην Κατερίνη. Μάλιστα είναι το πρώτο περιστατικό που εντοπίζεται στη χώρα μας, λίγες μέρες μετά την προειδοποιητική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Το γεγονός αποκάλυψε ο διευθυντής του Ράδιο Ενημέρωση της Κατερίνης Ηλίας Χρυσικός και σύμφωνα με πληροφορίες «θύμα» του παιχνιδιού είναι μια έφηβη μαθήτρια η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η «μπλε φάλαινα» είναι μια σειρά δοκιμασιών και προκλήσεων μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, όπου κυρίως έφηβοι καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι διάρκειας 50 ημερών.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λαμβάνουν οδηγίες από άγνωστο άτομο, που έχει χρηστεί «επικεφαλής», προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια σειρά άκρως επικίνδυνων για την υγεία τους και τη σωματική τους ακεραιότητα δοκιμασιών (λ.χ. αυτοτραυματισμός, παρακολούθηση ταινιών τρόμου, αναρρίχηση σε ψηλά κτίρια).

Με τη φράση «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιός μας!», ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας μοιράστηκε τη χαρά του στο fb για το ευτυχές γεγονός!

Εμείς να του ευχηθούμε να του ζήσει και ο μικρός να είναι καλότυχος…!!!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ