Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια 29032019

Πρόταση Βούγια (υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης) για τελεφερίκ στην Άνω Πόλη! Όχι για να μην λέτε ότι οι μπαρούφες είναι μόνο προνόμιο Πιεριέων! Είναι προνόμιο και όσων «συχνωτίζονται» με Πιεριείς!


Σήμερα είχα μια τεράστια επιθυμία να κάνω κι εγώ (σαν πως οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι από μένα;) μια εκτίμηση αποτελέσματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές! Ευτυχώς η επιθυμία, μού πέρασε γρήγορα! Αρκετοί μου κόψανε την καλημέρα!


Από προχθές που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ραλλίας Χρηστίδου για την Ευρωβουλή, ένα πράμα με βασανίζει… Είναι κρίμα, να έρχεται ένα τραγουδιστικό «τσουτσέκι» και να εκτοπίζει από το ψηφοδέλτιο ενός μεγάλου κόμματος, έναν «ογκόλιθο» του πενταγράμμου όπως η Άντζυ Σαμίου, που στο κάτω-κάτω, δήλωνε παρούσα σε κάθε δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ…


Ελαφρώς αιφνιδιασμένος είμαι μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κ. Τζιτζικώστα στην Πιερία. Ο αιφνιδιασμός ωστόσο, δεν οφείλεται στο ποια ονόματα περιλαμβάνονται σ’ αυτό (τα ξέραμε πάνω-κάτω καιρό), αλλά κυρίως στο ποια δεν περιλαμβάνονται, αφού η απουσία την απουσία του Δημήτρη Τσιμήτρη δεν την περίμενα…


Κυριάκο, βάλε στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή τον Γιώργο Σαββίδη και πάρ’ τους τα μυαλά! Έτσι για να δούμε ποιανού ο γιος έχει λαϊκό έρεισμα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ