Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα….τέτοια λόγια 29-12-2017

Όσο ο Πάνος ο Καμμένος δεν «απειλεί» οτι θα παραιτηθεί αν η κυβέρνηση δεχθεί να περιέχεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ, εγώ δεν ανησυχώ.


Στην εξωτική (λέμε τώρα) Σερβία για διακοπές ο πρωθυπουργός, αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης. Φαίνεται οτι η κόπωση από την 17ωρη διαπραγμάτευση του 2015, δεν έχει περάσει ακόμη…Ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε τρεις μέρες (με τη σημερινή) και ακόμη η κυβέρνηση δεν εξέδωσε τη σχετική απόφαση, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «ανευθυνότητα».

«Ισως και λόγω του Πνεύματος των εορτών, πιστεύουν (στην Κυβέρνηση) ότι η έναρξη εφαρμογής του νέου αυτού φόρου, η οποία απαιτεί σύνθετες λογιστικές και τεχνικές προσαρμογές, θα ρυθμιστεί με κάποιο “μαγικό” τρόπο; Ή μήπως ότι η ανάγκη επαρκούς ενημέρωσης του τεράστιου αριθμού τουριστικών επιχειρήσεων και πελατών, μπορεί να καλυφθεί, αντίστοιχα “μαγικά”, σε διάστημα λίγων 24ώρων;» ρωτά η ΠΟΞ, αλλά ματαίως θα περιμένει απάντηση.


Τα θέματα υγείας βαίνουν βελτιούμενα, όπως προκύπτει από τη συνάντηση συνταξιούχων με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Έχουμε και λέμε:

-Η δημιουργία ΤΟΜΥ (στην Κατερίνη) έχει δρομολογηθεί «και μάλιστα στο προσεχές διάστημα ΘΑ ανακοινωθούν οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί»

-Το πρόβλημα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου ΘΑ λυθεί με την προκήρυξη προσλήψεων το 2018

-Για τη λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης έχουν γίνει οι απαραίτητες συναντήσεις και συζητήσεις για την άμεση έκδοση της απαραίτητης άδειας λειτουργίας του και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη έναρξη λειτουργίας του

-Για τον αξονικό τομογράφο ΘΑ αντικατασταθεί με καινούργιο


Η στήλη ευχεται σε όλους καλή πρωτοχρονιά! Ο Θεός να έχει γερούς πρώτα από όλους, όλους εκείνους που μπορεί να μας κάνουν μαύρη την καθημερινότητα, αλλά μας χαρίζουν άφθονη «τροφή» για σχόλια…

Χρόνια πολλά!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ