Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 29/10/2018

Τη δήλωση ότι δεν θα είναι υποψήφια (ξανά) για την προεδρία του κόμματός της, έκανε η Άνγκελα Μέρκελ.

Έτσι, έστω και με καθυστέρηση (ολίγων ετών) ένας ενδόμυχος πόθος των ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ, γίνεται πράξη… Αν και ικανούς τους έχω (πλέον) να βγάλουν και ανακοίνωση με την οποία θα την καλούν να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της, για την Ευρώπη των λαών…


«Εκκίνηση» το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Κουκοδήμου για το Δήμο Κατερίνης. Ο πρώην αθλητής και Ολυμπιονίκης, συνεχίζει να «πατάει» στο αθλητικό παρελθόν του και μετά το «Άλμα για την Πιερία» (το 2007), επιλέγει το την «Εκκίνηση» (αρκεί να είναι έγκυρη) για τον Δήμο Κατερίνης το 2018.

Πάντως οφείλω να παραδεχθώ ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι (και) της Κατερίνης διαθέτουν φαντασία στην ονοματοδοσία των συνδυασμών τους. Αν διατηρήσουν την ίδια «φαντασία» και στην εξουσία, είναι άλλο ζήτημα το οποίο θα φανεί στο (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον.


Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο «δρόμο» με αίτημα την κατασκευή (κανονικού) Μουσικού Σχολείου! Οι γονείς δηλώνουν «αισιόδοξοι» (και καλά κάνουν), ωστόσο πολύ φοβάμαι, ότι και του χρόνου τέτοια εποχή, θα κληθώ να κάνω το ίδιο ρεπορτάζ…

Φανταστείτε, ότι οι πρώτοι μαθητές του Μουσικού Σχολείου που «κατέβηκαν» στους δρόμους με αίτημα την κατασκευή νέου σχολείου, μπορεί σήμερα να θέλουν μόνο λίγα χρόνια για να βγουν στην… σύνταξη!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ