Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια! 29-07-19

Βλέποντας τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τους ελέγχους που διενήργησε τον Ιούνιο σε όλη την Ελλάδα, νιώθω υπερήφανος! Πέρα από το γεγονός ότι η Κατερίνη φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα των πόλεων (σίγουρα μπορεί να πάει και καλύτερα) με τη μεγαλύτερη φοροδιαφυγή, το ότι δέχθηκε περισσότερους ελέγχους από όσους δέχθηκαν Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Χανιά, Ρόδος με κάνει να αισθάνομαι ότι ζω σε έναν νομό Κροίσων και προνομιούχων!

Βέβαια, οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, καθότι άλλο να μην κόψει απόδειξη ο καταστηματάρχης στην Παραλία Κατερίνης στον Σέρβο ή τον «Βορειο-Μακεδόνα» που αγόρασε είδη 4 ευρώ και άλλο να μην κόψει απόδειξη ο καταστηματάρχης της Μυκόνου στον Γάλλο που μπήκε στο «φτωχικό» του και έκανε λογαριασμό 800 ευρώ…


Στις 10 το πρωί, στο Επιμελητήριο ο πρόεδρος του ΕΒΕ θα δώσει συνέντευξη τύπου για την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση. Από ότι έμαθα εκτός του προέδρου παρόντες στη συνέντευξη θα είναι ο δήμαρχος Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης, ο εκλεγμένος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης.

Αυτή η μεταβατική περίοδος όπως και να το κάνεις δημιουργεί «πονοκεφάλους» ακόμη και για δρομολογημένες δράσεις, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία η συνέντευξη για να «βολιδοσκοπήσουμε» και τις προθέσεις των επόμενων…


Θέλει θάρρος να κάνεις πολιτική εκδήλωση 30 Ιουλίου και από ότι φαίνεται αυτό δεν λείπει από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (παύλα) Προοδευτική Συμμαχία, που φιλοξενούν αύριο στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης τον πρώην υπουργό Νίκο Παπά.

Το μόνο λάθος που βρήκα στην πρόσκληση της ανοιχτής εκδήλωσης, είναι ότι δεν αναφέρει αν η αίθουσα κλιματίζεται… Πάντως αν δεν κλιματίζεται μπορεί να γίνει στο Πάρκο, δίπλα στο συντριβάνι!


Την ανησυχία τους, για την στάση που θα κρατήσει ο Μητσοτάκης έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασαν στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών της «Βόρειας Μακεδονίας».

Αυτοί κανονικά δεν θα έπρεπε να ανησυχούν, αν όντως είναι αποφασισμένοι, να την τηρήσουν μέχρι «κεραίας» ακόμη και στα… δύσκολα. Με τους «εδώ» δεν ξέρω τι γίνεται που επιμένουν!


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ