Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (29-06-2017)

Δυστυχώς πάει κι η Ευρυδίκη. Την κατεδίωξαν οι κακοί μαχητές και πέτυχαν την αποχώρησή της. Κρίμα διότι τώρα το survivor θα βλέπετε μόνο από τους θυληκούς τηλεθεατές. Κρίμα και για ένα ακόμη λόγο. Διότι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων, τηλεθεατών στην προκειμένη, δεν αναγνώρισαν τις προσπάθειες της συγκεκριμένης παίκτριας και στον αγωνιστικό στίβο και στον στίβο της καθημερινότητας. Δυστυχώς, γι΄ αυτόν φυσικά, το ίδιο πρόβλημα της απόρριψης από τους ψηφοφόρους του, βιώνει και ο Πρώθυς μας. Ενώ δίνει μάχες σε όλα τα πεδία, κανείς δεν το καταλαβαίνει και δεν το κατανοεί. Κι ακόμη χειρότερα, κάθε μέρα που περνά, ο κακός μαχητής Κυριάκος έρχεται πιο κοντά στον τελικό και θα είναι αυτός που θα νικήσει. Ειδικά εμείς που θα χάσουμε τα σπίτια μας από Σεπτέμβριο, στεναχωριόμαστε πιο πολύ κι από τον Αλέξη για την κατάντια του.


Ποιός είδε το θεό και δεν φοβήθηκε. Ξεσηκώθηκαν όλοι οι παράγοντες κατά του τηλεοπτικού σταθμού, πανελλήνιας εμβέλειας, ΑΝΤ1 για ψευδές ρεπορτάζ που μετέδωσε, σχετικά με το κόστος ημερήσιας εξόρμησης τετραμελούς οικογένειας από την Θεσσαλονίκη προς την Πιερία. Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα έγινε μετά από παραγγελία ανταγωνιστών και βρίθει εσκεμμένα αναληθειών. Αυτό που θέλω όμως να θυμίσω στους αρμόδιους είναι ότι για χρόνια, το συγκεκριμένο κανάλι προβάλλει θετικά τον τόπο μας, διά του δημοσιογράφου Γρηγοριάδη. Επιπλέον πάλι καλά που η συγκεκριμένη βαλτή ρεπόρτερ ασχολήθηκε με το κόστος της εκδρομής και όχι με άλλα σοβαρά πραγμάτα. Όπως για παράδειγμα με την ρύπανση, με την μόλυνση, με τις καντίνες που γίνονται γαλαρίες, με τις ξαπλώστρες που χαλαρώνουν και εκτείνονται ως τα βράχια και με πολλά άλλα που καλά θα κάνουμε εμείς οι ντόπιοι, να συζητήσουμε κάποτε χωρίς παρωπίδες και φοβίες. Ως τότε ας λέμε λιγότερα.


Εσείς που θα πάτε στη συναυλία Σαββόπουλου στο καλλιμάρμαρο, για να συνδράμετε την προσπάθεια του Γιάγκου «Ολοι μαζί μπορούμε» φέρτε και κανένα παίκτη που να ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί μας βλέπω εμάς τους Παναθηναϊκούς, να παρακολουθούμε την ομαδάρα μας κόντρα στον Πιερικό του Κοκαβίδη. Γι΄ αυτό όπως λέει κι ένας φίλος μου, «Πλιζ βοηθήστε».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ