Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 29-01-2018

Μεγάλη εταιρεία παιχνιδιών της χώρας μας, αποσύρει από τη δημοσιότητα την τηλεοπτική αποκριάτικη διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρώην βουλευτής και πρώην ΠεριφερειάρχηςΚεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Και όχι απλά πρωταγωνιστεί (καμιά δουλειά δεν είναι κακή, εδώ ο Γκορμπατσώφ πίτσα διαφήμισε) αλλά είναι ντυμένος και καρνάβαλος και μάλιστα Ζορό!
Και ερωτώ (όχι οτι περιμένω να πάρω απάντηση), αλλά όλοι εκείνοι που τον ψήφισαν (ή τον στήριξαν με την παρουσία τους σε ψηφοδέλτια) είναι υπερήφανοι για την (τότε) επιλογή τους; Και μην πει κανείς «δεν ήξερα», διότι η καρναβαλίστική μέρα από το πρωί φαίνεται!


Το Δημοτικό Σχολείο της Βροντούς επισκέφθηκε την Παρασκευή η πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO κ. Τζιτζικώστα.
Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο σχολείο, δεν έγινε τυχαία, αφού τα τελευταία χρόνια έχει μετεξελιχθεί σε σχολείο πρότυπο για την Ελλάδα, όχι μόνο λόγω των δράσεων που υλοποιεί, αλλά και για την οργάνωσή του.
Η κ. Τζιτζικώστα, προφανώς απόλυτα ικανοποιημένη από τα όσα είδε, υποσχέθηκε την ένταξη του σχολείου στα «σχολεία πρότυπο» της UNESCO. Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κατάλογος συμπεριλαμβάνει μέχρι στιγμής μόλις 150 σχολεία…
Την κ. Τζιτζικώστας στην επίσκεψή της στην Βροντού, συνόδευε ο πρόεδρος του θεσμού Ολύμπια Εν Δίω Θανάσης Μπίντας και η προϊσταμένη του γραφείου καινοτόμων δράσεων τη ΔΙΔΕ Πιερίας Μυράντα Παππά.
(Και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω την συνάδελφο Μαρία Βαλσαμίδου, για τη διάθεση των φωτογραφιών από την επίσκεψη!)


Σε δεύτερη φάση έχουν περάσει τα έργα στην πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη κατά το γνωστότερον), αφού οι εργασίες από χθες μεταφέρθηκαν στο χώρο στάθμευσης οχημάτων. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει κλείσει εδώ και λίγες μέρες και χθες ξεκίνησε νέα οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης αφού ήδη έχουν φυτευθεί δέντρα, ώστε να υπάρξει μια (ευκόλως) νοητή σύνδεση της οδού Αγίας Λαύρας…
Το έργο περιλαμβάνει και τρίτη φάση…


Δεν ξέρω αν οι πολιτικοί αρχηγοί επηρεάζονται από το κλίμα του πρωθυπουργικού γραφείου (όταν εισέρχονται σε αυτό), αλλά καλό είναι με την έξοδό τους από το Μαξίμου, να τους γίνεται ένα αλκοτέστ…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ