Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 28-02-2018

Αυτή όλη η σκόνη που σηκώθηκε με την «επιδότηση ενοικίου» σε υπουργούς της κυβέρνησης, μου θυμίζει λίγο ΠΑΟΚ. Οι σύντροφοι της αριστεράς (μαζί με τους συντρόφους τους από τους ΑΝΕΛ) την πάτησαν σαν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος «χάιρονταν» μετά το κουτάκι μπίρας που προσγειώθηκε στο κεφάλι του Ιβιτς πέρυσι στη Λεωφόρο και… «έκλαψε» για λίγο χαρτάκι που «τραυμάτισε» φέτος στην Τούμπα τον Γκαρθία.

Το γεγονός είναι σύντροφοι, οτι μπορεί όλοι να μην είναι ίδιοι (αλίμονο!), αλλά και «παρθένες δεν υπάρχουν», όπως λέει και ένας φίλος.

Πάντως μπορείτε ακόμη να επικαλεστείτε και τη ρήση ενός υπουργού της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, που είχε υποστηρίξει πως ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό… Το χειρότερο όμως είναι οτι ο συγκεκριμένος νόμος (για την επιδότηση ενοικίου σε υπουργούς) δεν ψηφίστηκε από τους άλλους, αλλά από τους έχοντες (αριστερό) ηθικό πλεονέκτημα…


Από του χάρου (ή για να ακριβολογούμε του σκύλου) τα δόντια γλίτωσε νεαρά πάπια μόνιμη κάτοικος (εσχάτως) στις στέρνες της πλατείας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν η νεαρά πάπια (Κατερίνης) επιχείρησε να βολτάρει έξω από τα νερά της, δέχθηκε επίθεση από σκύλο αγνώστου ταυτότητος, ο οποίος εξαφανίστηκε μόλις το έντρομο πτηνό βούτηξε στα παγωμένα νερά της νέας πλατείας για να σωθεί…

Και θα πω το εξής: Καλά που ήταν σκύλος ο δράστης, διότι αν το ζωντανό είχε μπει στο μάτι κανενός μερακλή, τώρα θα πρόσφερνε χαρά σαν… «πάπια Πεκίνου»


Εσείς πάντως για καλό και για κακό φορέστε το Μάρτη σας, μην σας πιάσει το κακό το μάτι! Βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας! Και δύο υπουργούς να έχεις στο σπίτι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να μείνουν άνεργοι!


Εντάξει είπαμε… «Πολιτικές οι διώξεις εναντίον πρώην υπουργών και πρωθυπουργών» για το σκάνδαλο Νοβάρτις… Αλλά πώς να το υποστηρίξεις αυτό το επιχείρημα όταν μια βδομάδα μετά, προτείνεις προανακριτική για τρεις εν ενεργεία υπουργούς;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ