Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 27-09-2018

Μέγα ερώτημα (και ίσως ρητορικό), για το ποιός εκ των προερχόμενων από τη Νέα Δημοκρατία, θα έχει την «ευλογία» του Κυριάκου Μ. για το Δήμο Κατερίνης.

Προσωπικά θεωρώ ότι λίγο ενδιαφέρει τον πρόεδρο αν ο επόμενος δήμαρχος θα λέγεται Σάββας ή Κώστας ή Θανάσης, αρκεί να είναι ένας από τους τρεις. Ωστόσο, αν για την παράταξή του δεν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, τότε η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» το θέμα με μια φράση προς τους ενδιαφερόμενους: Όποιος ΔΕΝ εκλεγεί, μην διανοηθεί να ζητήσει θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος… Γιατί, να μου το θυμηθείτε, οι «ηττημένοι» έχοντας «προίκα» τους σταυρούς, αυτό θα επιδιώξουν!


Είμαστε στη χρονική φάση, που η φράση «ΔΕΝ κατεβαίνω υποψήφιος», είναι σπανιότερη από την φράση «είμαι υποψήφιος»…

Ενισχυθείτε με υπομονή και ετοιμαστείτε για «προσκλήσεις φιλίας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από γνωστούς, αγνώστους, σωτήρες και εθνάρχες!


 

Με ανακοίνωσή της, η «Αγροδιατροφικής Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», ενημέρωσε ότι ακυρώνεται η δημιουργία εκθετηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων – ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου στο Ν. Σερρών λόγω παραχώρησης της έκτασης στο Υπερταμείο. «Το αποδεκτό αίτημα είχε υποβληθεί για την αξιοποίηση έκτασης 17 στρεμμάτων και των εγκαταστάσεων που υφίστανται σ’ αυτήν, πλησίον της πόλης των Σερρών, για την δημιουργία εκθετηρίου – ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου, καθώς και την ένταξη της όλης προσπάθειας σε αναπτυξιακό πρόγραμμα», σημειώνει σε άλλο σημείο της…

Θα μου πείτε «και τι μας νοιάζει εμάς»… Δεν μας νοιάζει, ώσπου να ‘ρθει κανένα παρόμοιο «μαντάτο» για τις εγκαταστάσεις του ΚΕΓΕ οι οποίες παραχωρήθηκαν από το Κράτος στην Π.Ε. Πιερίας για να στεγάζουν τμήμα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης!


Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού σήμερα και δικαιωματικά τα «χρόνια πολλά» πηγαίνουν στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, που έγινε ο πρώτος δήμος στην ιστορία της Πιερίας από τον οποίον αφαίρεσαν «Γαλάζιες σημαίες», που ο ίδιος είχε…ζητήσει


Αναμένω με ενδιαφέρον, ποιος θα σηκώσει πρωτο το λάβαρο της Επανάστασης κατά του Υπερταμείου και της απόφασης να συμπεριληφθούν σε αυτό «εμβληματικά» ακίνητα της Κατερίνης.


Με ενδιαφέρον ξεκίνησα να διαβάζω το κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το «ποια ακίνητα» περνούν στο υπερταμείο και ποια εξαιρούνται. Το ενδιαφέρον μου ωστόσο χάνονταν όσο συνέχιζα και όσο δεν γινόταν αναφορά στην «ταμπακέρα», δηλαδή στα ακίνητα εντός της Κατερίνης.

Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν (ούτε καν;) ενστάσεις για την «παραχώρηση» του πρώην Γυμνασίου Αρρένων…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ