Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!!! 27-07-2017

«Από την πλατεία του Λιτοχώρου κατευθείαν στον «Λάκκο» του Ενιπέα, αφού ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέας εισόδου – καθόδου με ξύλινα σκαλοπάτια ορειβατικού τύπου στο «Λάκκο» του Λιτοχώρου, μετά από χορηγία της ΤραινΟΣΕ. Η περιοχή συγκεντρώνει δημότες και επισκέπτες κάθε ηλικίας. Η νέα πρόσβαση που ξεκινά από το ΚΑΠΗ Λιτοχώρου.» Όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο τύπου του Δήμου Δίου Ολύμπου. Πολύ ωραίο το έργο, αλλά αμφιβάλλω αν οι θαμώνες του παρακείμενου ΚΑΠΗ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την σκάλα που κατέρχεται στον Ενιπέα. Επιπλέον είμαι σίγουρος ότι τροχήλατοι παραπληγικοί σαν εμένα αποκλείονται, όπως και τα υπόλοιπα καροτσάκια. Συμπέρασμα: το έργο είναι καλό και χρήσιμο σε νέους και ορθίους.


Διάβασα πρόσφατα δηλώσεις του υιού Κουφοντίνα με τις οποίες ισχυρίζεται ότι θα αποκλήρωνε τον δικό του διάδοχο αν αυτός συνέτρωγε με τον εγγονό του δολοφονηθέντος από τον πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη. Δηλαδή δεν θα του μάθαινε τί καλή που είναι η τρομοκρατία, δεν θα του έδινε τη σημαία της 17Ν, δεν του έδειχνε πώς σκοτώνουν εν ψυχρώ, πώς φτιάνουν βόμβες για να δολοφονούν αθώους και άλλα τέτοια. Κι επειδή θα με χωρίζει και μένα άβυσσος από τον Έκτορα Κουφοντίνα, θα προτιμούσα η δικαιοσύνη μας να είχε υιοθετήσει ως τιμωρία  του δολοφόνου την ρήση της Παλαιάς Διαθήκης «Οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος».


Φίλος βρέθηκε την μέρα που έβρεχε καταιγιστικά, στο σταθμό των τρένων στον Κορινό Πιερίας. Εκατέρωθεν της γραμμής υπάρχουν στέγαστρα, για να προστατεύουν, υποθέτω, τους επιβάτες και τους συγγενείς και φίλους που τους συνοδεύουν. «Κάτω από τα στέγαστρα έβρεχε πιο πολύ, διότι δεν ενώνονται τα δύο τμήματα του κάθε στέγαστρου» μου είπε κι όντως από ψηλά έτσι φαίνεται. Αλλά μου ακούγεται απίστευτο ένα έργο πρόσφατο να έχει μελετηθεί, κατασκευαστεί και παραληφθεί τόσο λάθος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ