Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 27-03-2019

Όχι, δεν είναι από τη χθεσινή παρέλαση! Είναι από παρέλαση του 2011… Το καταθέτω εδώ, έτσι για να υπάρχει, μπας και κάποιοι κάνουμε αυτοκριτική και σώσουμε κάτι…


Η δημοτική φιλαρμονική της Καλαμάτας έκλεισε την παρέλαση για την Επέτειο του ’21, με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή», αφού πρώτα ζήτησε τη συγκατάθεσή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το συμβάν αυτό εν ριπή οφθαλμού έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας. Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι δεν περίμενα, να φτάσουμε στο σημείο όπου το συγκεκριμένο πατριωτικό εμβατήριο να θεωρείται «απαγορευμένο» και το άκουσμα του στις παρελάσεις να αποτελεί την είδηση της ημέρας.


Σοβαρά τώρα… θα ψηφίσει κάποιος έναν υποψήφιο (είτε για Δήμο, είτε για Περιφέρεια, είτε για τη Βουλή) που φωνάζει «αλήτες, προδότες, πολιτικοί»;

Και όπως θα έλεγε και ο παθιασμένος οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς «με ανώμαλους, εγώ, δεν μιλάω!»


Βλέποντας τη ζέση με την οποία τα λυκειόπαιδα τραγουδούσαν το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» κατά την παρέλαση στην Κατερίνη, σκέφτομαι πως η Κυβέρνηση, ίσα που προλαβαίνει να καταθέσει τροπολογία με την οποία θα αναβάλει (για άλλη φορά) το δικαίωμα ψήφου (που η ίδια έδωσε) στους 17άρηδες, καθότι από αλλού το περίμενε και από αλλού το βρίσκει!


Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας (είχε αποπεμφθεί για την περιβόητη υπόθεση των «κουμπάρων) Σάββας Τσιτουρίδης, ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος με όνομα «Έλληνες Ριζοσπάστες»

Μετά τον Πάνο Καμμένο, τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον Βύρωνα Πολύδωρα και την Αικατερίνη Παπακώστα, ένας ακόμη «Καραμανλικός» βγαίνει στο «κουρμπέτι» διεκδικώντας ρόλο (ή οφίτσια) για την επόμενη μέρα!

Ο μόνος που απέμεινε (και απορώ πώς δεν το έχει σκεφτεί ακόμη) είναι ο Ευριπίδης ο Στυλιανίδης!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ