Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 27-03-2018

Εξαιρετική ήταν η ενέργεια του Δήμου Κατερίνης να «προστατέψει» το φαρδύ πεζοδρόμιο (από το να παραμείνει χώρος στάθμευσης οχημάτων) απέναντι από το πάρκιγκ της πλατείας Δημοκρατίας.
Μαθαίνω βέβαια, ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν (και σίγουρα όχι οι πεζοί που κινούνται με ασφάλεια στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο) ζητώντας να απομακρυνθούν τα προστατευτικά.
Προφανώς η ενέργεια του δήμου είναι σύνομη και προφανώς δεν θα κάνει χατήρια σε βάρος του έργου που έγινε στην περιοχή. Αν πάλι οι «μυστήριοι» επιμείνουν (και πετύχουν απομάκρυνση) τότε έχει κάθε δικαίωμα ο Δήμος να… «παρκάρει» στο σημείο το αποφρακτικό και κανά δυο απορριμματοφόρα, αφήνοντάς τα «αμανάτι» για κανένα 6μηνο!
Όσο οι οδηγοί δεν σέβονται το χώρο των πεζών, καλό είναι το μέτρο να επεκταθεί και σε άλλα παρόμοια σημεία!


Επειδή γενικώς κάθε μέρα που περνάει μάς φέρνει πιο κοντά την ημερομηνία εκλογών (πάσης φύσεως) θα καταθέσω (και γραπτώς) μια συμβουλή την οποία καλά είναι να κρατήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας: «Πες μου ποιος επιδιώκει την πόλωση, να σου πω ποιος θα χάσει…»
Το γνωμικό κυκλοφορεί σε παραλλαγή και σε «πρόσωπο», αλλά να μην εκθέσουμε πρόσωπα και καταστάσεις…


Μερικές φορές και εμείς οι ψηφοφόροι είμαστε αχάριστοι και δεν ξέρουμε τι θέλουμε!
Διαμαρτύρεται τώρα η πλειοψηφία για τη θέση του πρωθυπουργού σχετικά με την πρόταση ονομασίας των Σκοπίων! Όσοι παρακολουθούσατε τον ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κόμμα εξουσίας (και έρθει σ’ αυτήν) γνωρίζετε οτι αυτή ήταν η θέση εξαρχής! Δηλαδή, μια φορά θέλει να εφαρμόσει κάτι από το πρόγραμμά του ο πρωθυπουργός και πάλι αντιδράτε! Τι θέτε δηλαδή;


Με δελτίο τύπου το γραφείο ενημέρωσης της Βουλής των Ελλήνων, μας ενημερώνει οτι «η Βουλής συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου» (και το μεταφέρω αυτολεξεί)
Εμένα λογικό και δίκαιο μου ακούγεται, αφού στην Ελληνική Βουλή «παίζονται» οι πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις, από τους πιο ταλαντούχους ερασιτέχνες ηθοποιούς!


Αυτό για την υποχρεωτική στείρωση των δεσποζόμενων ζώων θα ισχύει για όλα τα δεσποζόμενα; Να το ξέρω για να αρχίσω να ψάχνω κτηνίατρο που μπορεί να στειρώσει έναν μικρομεσαίο πύθωνα που έχω για παρέα…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ