Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 27-01-2020

1

Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις στην Πιερία από τη λειτουργία όλες τις Κυριακές του χρόνου, καταστήματος μεγάλης αλυσίδας.

Χθες το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από το πολυκατάστημα το οποίο λειτούργησε κανονικά.

Στην παρούσα φάση, Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και Εμπορικός Σύλλογος έχουν την ίδια άποψη και αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσουν οι δύο θεσμικοί φορείς, ενδεχομένως με μια πρωτοβουλία προώθησης ενός «μποϊκοτάζ».

Είναι βέβαιο, πως αν το εγχείρημα της Κυριακάτικης λειτουργίας έχει αποτέλεσμα στο «ταμείο» (της όποιας επιχείρησης) τότε η Κυριακάτικη αργία, θα γίνει… «καθημερινότητα».

2

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα (είπαμε έχουμε ακόμη βδομάδες μπροστά μας, για να τελειώσουμε με το έθιμο), έκοψε την Παρασκευή ο Δήμος Κατερίνης. Ο δήμαρχος Κατερίνης ευχαρίστησε «ιδιαίτερα» τους υπαλλήλους για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, επαναλαμβάνοντας πως θέλει τη συνδρομή τους, ώστε ο δήμος να συνεχίσει να είναι δίπλα στον πολίτη.

Υπήρξαν βέβαια και πέντε τυχεροί υπάλληλοι στους οποίους μετά από κλήρωση δόθηκε ολιγοήμερη άδεια.

Εμείς στην Πολιτεία, πότε θα κόψουμε πίτα;

3

«Αλεξάνδρειο» – Ποιος διοικεί αυτό το ίδρυμα;

Ένα ίδρυμα που θα έπρεπε να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη ακόμη και άγνωστων πτυχών του Αλεξάνδρου, είναι «βουτηγμένο» στην εσωστρέφεια και «βολοδέρνει» μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Οι κακές επιλογές, έχουν και κακά αποτελέσματα…

Και να πεις ότι δεν τα λέγανε (ή δεν τα γράψανε) εγκαίρως κάποιοι!

4

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, όπου ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, πραγματοποίησε την πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση με αφορμή και την (χθεσινή) ονομαστική του εορτή.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αν σκεφτεί κανείς ότι σε «περίοδο ειρήνης» (μη προεκλογική) το να προσκαλέσεις και να ανταποκριθεί ο πολίτης, δεν είναι απολύτως βέβαιο πως θα πετύχει.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ