Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 2606

Φιλική (και μάλιστα δωρεάν) συμβουλή προς πάσης φύσεως υποψηφίους: Μην δεσμεύεστε για ό,τι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τους ίδιους. Κάποια στιγμή, η προεκλογική περίοδος τελειώνει ο διάολος «σπάει το ποδάρι του», εκλέγεστε και τότε βρίσκεστε αντιμέτωποι όχι μόνο με όσα δεσμευτήκατε (και δεν μπορείτε να υλοποιήσετε) αλλά και με όλους εμάς τους «παράξενους» που καθημερινά θα σας τις θυμίζουν και θα απαιτούν την υλοποίησή τους!


«Ή ισχυρή εντολή ή εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό τώρα είναι απειλή;

Για αυτό κοιτάξτε να ψηφίσετε σωστά, καθότι προέχουν τα «μπάνια του λαού»


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Πιερία. Το ενδιαφέρον έγκειται μόνο ως προς τις 4 πρώτες θέσεις, αφού η 5η και η 6η είναι «καπαρωμένη» εκ των προτέρων. Είναι πάγια τακτική των προέδρων των κομμάτων (κυρίως όσων διεκδικούν την εξουσία) τα ψηφοδέλτια να καταρτίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι ελπίδες εκλογής να περιορίζονται για τέσσερα πρόσωπα. Έτσι, αποφεύγονται οι «κακοτοπιές» της επόμενης μέρας.


Διαβάζω πως ακόμη και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών, είναι αντίθετοι στην αξιολόγησή (τους).

Πού πας ρε Κυριάκο να μπλέξεις;


Άσχετο! Σκέφτομαι, πως ο Τάσος Παπαζήσης, είναι ο πρώτος (μετά από καμιά 40αριά χρόνια) που αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου Κατερίνης και δεν θα κάνει καμία παρέμβαση (από όσο ξέρω δηλαδή) στην πλατεία Ελευθερίας… Είναι και αυτό μια κάποια πρόοδος!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ