Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 26-09-2018

Ένα-ένα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα «ακίνητα» (και) της Κατερίνης τα οποία πέρασαν στο υπερταμείο. Σε πρώτη φάση (αν και η ενημέρωση δεν προέρχεται από δημόσιο φορέα) μεταξύ των ακινήτων της Κατερίνης που βαίνουν προς αξιοποίηση, είναι το παλιό Γυμνάσιο (σημερινό 5ο Κατερίνης), οι εγκαταστάσεις του ΚΕΓΕ (απέναντι από το γήπεδο του Πιερικού), αλλά και το κτίριο που στεγάζεται η Π.Ε. Περιίας (και το οποίο είχε μισθώσει για κάποιες δεκαετίες το Υπουργείο Γεωργίας στην τότε Νομαρχία Πιερίας)

Ελπίζω τώρα που ολοκληρώσαμε με τις σημαντικές δράσεις και ανακοινώσεις, να ασχοληθούν οι αρμόδιοι και με τα «πεζά». Δεν μπορεί π.χ.  ο Δήμος Κατερίνης να μην γνωρίζει ή να μην… έχει θέση!


Για όσους (τυχόν) το ξέχασαν, θυμίζω ότι η 1η δόση του ΕΝΦΙΑ που πρέπει να καταβληθεί έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, είναι η πρώτη μεταμνημονιακή δόση του συγκεκριμένου φόρου, που θα καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Ενός «έκτακτου» φόρου, ο οποίος οριστικοποιήθηκε, μονιμοποιήθηκε και στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να μειωθεί, αλλά δεν θα καταργηθεί ποτέ! Κανονικά, θα έπρεπε να λέγεται «φόρος Βενιζέλου»


Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης ανταπάντησε στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Χρυσόστομο Κυραϊλιδη

για τα όσα υποστήριξε ο δεύτερος σε επιστολή,

που είχε στείλει ο πρώτος,

απαντώντας στην απάντηση

που έδωσε ο δήμαρχος

στον Διευθυντή του Μουσικού σχολείου (δηλαδή στον ίδιο)…

Πλοκή λίγο καλύτερη και από σήριαλ του Φώσκολου.

Πριν μπει στη διαδικασία να ξανααπαντήσει ο κ. Κυραϊλίδης, ας σκεφτεί ότι και οι δύο παράγοντες έρχονται σε προστριβή, για την κατάσταση ενός κτιρίου, που πέρασε στο υπερταμείο…  Το οποίον σημαίνει, ότι το πρόβλημα δεν είναι το υπάρχον κτίριο, αλλά η ανυπαρξία κτιρίου για ένα τέτοιο σχολείο!


«Νόμος που δεν καταργείται, εφαρμόζεται», είπε ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης… Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το έχει ο άνθρωπος, αν και εφόσον αναφέρεται σε Ευρωπαϊκή χώρα και όχι σε Αφρικανικές Δημοκρατίες της Ευρώπης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ